reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty

U mnie noc fatalna
Od 21-23 mały urządził sobie dyskotekę tak mnie kopał ze nie umiałam spac na żadnym boku jakbym nagrała film to brzuch cały chodził a jak już zasnął to budziłam soe ck pół godz albo nos zapchany, czułam tez gorączkę, albo miałam tak przeciąg w dziurkach ze szok...
obudziłam się przed chwila cała połamana, nie wiem czy jedynie plusem nie jest to ze gluty z nosa nie są przezroczyste tylko pomarańczowe i gęste wiec chyba schodzi mi cis z tych zatok
Mimo wszystko dziś zostaje w lozku znów jutro i nd tak samo w pon pójdę do lekarza po l4 i przesiedze na spokojnie w domu dolecze się do końca

Rzadko kiedy choruje ost raz tak chyba 4 lata temu ale zawsze zdycham [emoji58]

Ola moja kumpela ma benetto holand on się różni koszem od vulcano i testowałam go naprawdę fajny lekki dobrze się prowadzi spacerówki używa i jest zadowolona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuję [emoji20] dobry pomysł z tym chorobowym, odpoczywaj jak najwięcej.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny cieszę się, że się Wam podoba :)

Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 FOTEL MAXI COSI CITI - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
:) Też chcesz ten kolor? :D Ja akurat zamówienie złożyłam przez maila bo przy okazji pytałam o parę rzeczy ale spokojnie możesz też przez stronę sklepu lub przez allegro bo widziałam, że też mają konto ale tam jest drożej. Wysyłka płatna przelewem jest za darmo, pobranie 30zł. Wysyłają od razu jeśli mają dany kolor na stanie :) Ten szary akurat jest więc spodziewam się go w poniedziałek :D :rofl: Oczywiście jestem cała podjarana już [emoji28]

No póki co 3 ale może jeszcze ktoś się skusi :D a jaki chcesz kolor? Moim zdaniem na żywo wygląda znacznie lepiej niż na tych fotkach od producenta z neta, nawet już na takich zrobionych przez kogoś wygląda dużo fajniej :) Sama zobacz.
Zobacz załącznik 841943
Zobacz załącznik 841944

Identyczny najbardziej mi się właśnie ten podoba :) ciekawe czy wysyłają też do DE aż napisze do nich maila , właśnie już kiedyś Ci pisałam że te modele na allegro są droższe nie wiem dlaczego :D . No ja niestety nie mam jak go wyprobowac na żywo , ale czytałam opinie , wygląda ładnie także jestem przekonana do niego:)no i najważniejsze że ma porządny fotelik nie tak jak ta cała reszta zestawów :)

Też już chce wiosnę, ale jak widać bliżej niż dalej :) Damy radę :) U mnie w niedzielę ma być nawet 15 stopni i słoneczko :D
U mnie dwa dni temu spadl śnieg i że chwilę topnial więc jest szaro, ponuro, wieje i chlapa [emoji39] wiosny nie widać

f2w39n7303c24ozn.png

Hej dziewczyny powiedzcie mi jakie to uczucie jak się czuje ruchy dziecka? Ja czasami czuje coś dziwnego, jakby stuknięcie albo nie wiem sama, czy to są ruchy? Czasami czuje to raz na kilka dni czy powinnam się martwić? Za kilka dni już 20 tydz, boje się trochę.

Mialam zamowic bebetto 42 twins ale cena szok I na rok poltory roku uzywania dalam spokoj , wroce do venicci ktory tez dojsc kosztowal;... ale wam ma sluzyc do 4 lat wozek wiec warto wydac w taki jaki sue marzy i dobry z atestami itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy pierwszym kupiłam bebetto Nico plus, objezdzilam pierwszego, drugiego, i teraz dla trzeciego też będzie. Tylko się zastanawiam czy nowej gondoli sobie. Nie kupić bo ten środek od budki brudny jest a nie wymyśliłam jeszcze jak go wyprać. Jak się nie uda to kupię nowa. Ale nigdy nie używałam wozka 4lata. 1,5 roku max i chowałam do kartonu a kolejne pół roku z mniejszą skacerowka smigalam

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny cieszę się, że się Wam podoba :)

Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 FOTEL MAXI COSI CITI - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
:) Też chcesz ten kolor? :D Ja akurat zamówienie złożyłam przez maila bo przy okazji pytałam o parę rzeczy ale spokojnie możesz też przez stronę sklepu lub przez allegro bo widziałam, że też mają konto ale tam jest drożej. Wysyłka płatna przelewem jest za darmo, pobranie 30zł. Wysyłają od razu jeśli mają dany kolor na stanie :) Ten szary akurat jest więc spodziewam się go w poniedziałek :D :rofl: Oczywiście jestem cała podjarana już [emoji28]

No póki co 3 ale może jeszcze ktoś się skusi :D a jaki chcesz kolor? Moim zdaniem na żywo wygląda znacznie lepiej niż na tych fotkach od producenta z neta, nawet już na takich zrobionych przez kogoś wygląda dużo fajniej :) Sama zobacz.
Zobacz załącznik 841943
Zobacz załącznik 841944
Super ten wózek też myślę o tym modelu[emoji2]

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny powiedzcie mi jakie to uczucie jak się czuje ruchy dziecka? Ja czasami czuje coś dziwnego, jakby stuknięcie albo nie wiem sama, czy to są ruchy? Czasami czuje to raz na kilka dni czy powinnam się martwić? Za kilka dni już 20 tydz, boje się trochę.

Dokładnie stuknięcie na początku co kilka dni bardzo nieregularnie
A teraz to poprostu czad

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry