reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze cieplej wody nie ma. Nawet nie mam jak sie umyc przed wizyta. Jakiegos pecha mam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

zagrzej sobie chociaz na gazie i podmyj.. maz w pracy ? zeby sprawdzil co i jak ?;/

reklama
@klaudiaa975, @nagini84, stopa rozmiar 32-33 :) Ja mam 36-37, więc on ewidentnie po tatusiu, ale też jest wysoki :)

Też tak uważam.. mi w szkole rodzenia tłumaczyli że dziecko rodzi się totalnie jałowe i mamy do wyboru: albo "napadną je" domowe bakterie, albo szpitalne.. więc wybór powinien być jeden. Ja zabieram swoje rzeczy na pewno.

Moje też puka po śniadaniu i popołudniu :) wieczorem niezbyt często.

Miałam kiedyś z everyday minerals puder sypki, super był! DObrze że mi przypomniałaś, może znowu sobie zamówię.
Z tą glukozą to masz przerąbane.... mi było mega słabo i niedobrze a nie wyeliminowałam cukru z życia, więc nie wyobrażam sobie co czułaś... ale córeczka za to piękna, więc dasz radę! :D

Śliczne! Mi się też najbardziej podobają jak najprostsze. I fryzury też super, w stylu boho :) To co pisałaś o ślubie- to też tak sobie myślę że może weźmiemy formalnie przed lipcem... jak ty skończysz spamowanie wątku sukienkami itd to ja zacznę :-D:-D

Jaki ogarnięty mąż! Skarb :)
Przetrwałam.... I udało się nie zwymiotować...
Napiłam się herbaty, zjadłam, przespacerowałam się, i dużo mi lepiej :)

Miałam podwyższony wynik po 2h,ale - poczekam na wizytę... W każdym razie to był straszny szok dla organizmu....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja Mamcia to takie maleństwo jak Ty. 155cm wzrostu, but rozmiar 35 :) Tylko już nie taka szczuplutka :D

Mam nadzieję, że wszystko dobrze sie skonczy z tą lodówką...

@_agnieszka_ córcia prześliczna! Współczuję przeżyć z glukozą... Ja będę miała za około 7 tyg i już się boje. Mi też po dużej ilości cukru skacze tętno i trzęsą mi sie dłonie.

Ł oczywiście rano ozdrowiał bo on do pracy idzie i koniec. Ehh brak słów. a w nocy co chwila do niego zaglądałam czy gorzej nie jest. Rano patrze a ten sie ubiera zbiera plecak i przepustke i jedzie. Juz nie miałam siły mu tłumaczyć. Dobrze że weekend wolny to go będę pilnowała żeby leżał, grzał się i żeby było lepiej.
A ja sie chyba jakoś przeforsowałam. Rano poszłam z psem na zakupy, jak wróciłysmy to sie zabrałam za porządki. Poodkurzałam, zmyłam podłogi, umyłam lustra, zrobiłam porządek w toaletce itp. Jakos dziwnie mi sie zrobiło, wiec pomyslałam że znowu pójde z psiną bo świeże powetrze zawsze dobrze działa. Ale jak sie z nią zaczęłam bawić w rzucanie patykiem to w pewnym momencie zastygłam w bezruchu bo tak mnie serce zaczęło boleć. Tekila mi sie przytuliła do stop i czekała aż bedzie mi lepiej. W koncu jakos powoli doszłam do domku. Teraz leżę i czekam aż przestanie boleć bo nie mogę wziać głębszego oddechu. Juz dzwoniłam do mojego kardiologa, i kazał wziąć dodatkową dawkę leku. Czekam aż zacznie działać
Miłego dnia :)
Oj, nie forsuj się tak bardzo... :(

A co do Ł, to napiszę tylko jedno.... faceci.. O jest taki sam....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi moja ginekolog jeszcze nie zlecała badania na glukoze, pewnie po ten wizycie mi zleci :) ale jakoś mi się nie spieszy :D

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi tez nie...juz nie pamietam jak to jest czy pobieraja krew 3 razy czy 2.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Gratuluję wszystkich udanych wizyt. U mnie też będzie Hania. Mnie dzisiaj dopadł syndrom wicia gniazda i od rana posprzątałam całą kuchnię gruntownie [emoji39] . Miłego dnia[emoji2]
A mi po wczorajszym bólu brzucha dzisiaj już nic nie kazali robić i szafa Kacpra ku mojej rozpaczy została nie uporządkowana,:/

Do góry