reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny przyszła piżama która zamawiałam do szpitala za 27,90
Fajna bawełna wprawdzie na zdj żółty nie był taki oczojebny ale najwyżej zamowie jeszcze jedna bo gatunkowo fajna łatwo się odpina po bokach
Klaudia ty chyba tez zamawiałas ja??
1519983726-d0bf780ad6f91154-aaaaaa.jpeg
1519983730-d23ac4569f0feb60-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Nie, ja zamówiłam dwie inne :) znaczy dzisiaj idę dopiero wpłacić pieniądze na konto i będę czekała. :)
Screenshot_2018-03-02-10-56-00-674_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-03-02-10-55-05-166_com.opera.browser.png

Ciekawe jakie będą na żywo :/

Załączniki

• Screenshot_2018-03-02-10-56-00-674_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-03-02-10-56-00-674_com.opera.browser.png
    117,8 KB · Wyświetleń: 283
  • Screenshot_2018-03-02-10-55-05-166_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-03-02-10-55-05-166_com.opera.browser.png
    209 KB · Wyświetleń: 288
reklama
@klaudiaa975, @nagini84, stopa rozmiar 32-33 :) Ja mam 36-37, więc on ewidentnie po tatusiu, ale też jest wysoki :)

Jak rodzilam pierwszego syna położna kazała mi nawet przygotować pieluchy tetrowe. Na jakieś 2 tygodnie włożyć do szafy z ciuchami domowników, żeby przeszły naszymi "bakteriami". A przed samym wyjściem na świat, to kazała mężowi pieluchy pod bluzkę włożyć. Raz, żeby ogrzać, a dwa żeby przeszły nim. I jak zaraz po porodzie Młody leżał mi na klacie, to był przykryty tymi pieluchami.
Z tego co kojarzę, to chyba też rodzilas w św. Zofii?

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Też tak uważam.. mi w szkole rodzenia tłumaczyli że dziecko rodzi się totalnie jałowe i mamy do wyboru: albo "napadną je" domowe bakterie, albo szpitalne.. więc wybór powinien być jeden. Ja zabieram swoje rzeczy na pewno.

Moje maleństwo jest grzeczne [emoji23]
Szaleje rano, w ciągu dnia, po południu, ale tak wieczorem to już spokojnie idzie spać, żeby mamusia się wyspała [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moje też puka po śniadaniu i popołudniu :) wieczorem niezbyt często.

Mineralny - everyday minerarls, amalie itd - nie jest co prawda najtańszy, ale jest mega wydajny, nie uczula, i wygląda zupełnie naturalnie

0d1yrjjgtd95fou3.png

Miałam kiedyś z everyday minerals puder sypki, super był! DObrze że mi przypomniałaś, może znowu sobie zamówię.
Z tą glukozą to masz przerąbane.... mi było mega słabo i niedobrze a nie wyeliminowałam cukru z życia, więc nie wyobrażam sobie co czułaś... ale córeczka za to piękna, więc dasz radę! :D

Witam się weekendowo :D U mnie co prawda weekend nie będzie czasem odpoczynku no ale cóż :p
Za tydzień wizyta :) Zdecydowaliśmy się na obrączki :) Takie proste jak chcieliśmy.
Zobacz załącznik 841007

Śliczne! Mi się też najbardziej podobają jak najprostsze. I fryzury też super, w stylu boho :) To co pisałaś o ślubie- to też tak sobie myślę że może weźmiemy formalnie przed lipcem... jak ty skończysz spamowanie wątku sukienkami itd to ja zacznę :-D:-D

ja cały tydzień budzę się o 6,30 jak mąż do pracy wychodzi i mam po spaniu już :(
dziś mam dużo pracy w domu więc mam nadzieję, że brzuch nie będzie bolał. Wczoraj od męża dostałam ochrzan, że za mało piję i temu mnie bolało, bo jak popołudniu mnie nawodnił do już było ok całkiem.

Jaki ogarnięty mąż! Skarb :)

Dziewczyny przyszła piżama która zamawiałam do szpitala za 27,90
Fajna bawełna wprawdzie na zdj żółty nie był taki oczojebny ale najwyżej zamowie jeszcze jedna bo gatunkowo fajna łatwo się odpina po bokach
Klaudia ty chyba tez zamawiałas ja??
1519983726-d0bf780ad6f91154-aaaaaa.jpeg
1519983730-d23ac4569f0feb60-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Rozbroiłaś mnie tym, że kolor " oczojebny" hahaha...:D:D:laugh2::laugh2:
A koszulka fajna. Jednak po bokach rozpięcia najlepsze.

Śliczne! Mi się też najbardziej podobają jak najprostsze. I fryzury też super, w stylu boho :) To co pisałaś o ślubie- to też tak sobie myślę że może weźmiemy formalnie przed lipcem... jak ty skończysz spamowanie wątku sukienkami itd to ja zacznę :-D:-D
No i super :D Chętnie pooglądam Twoje propozycje ślubne :D

@kinga30 twoja córka ma rozmiar buta jak ja :D ja mam 35/36 :D

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Moja Mamcia to takie maleństwo jak Ty. 155cm wzrostu, but rozmiar 35 :) Tylko już nie taka szczuplutka :D

Glowa mnie tak boli, ze plakac mi sie chce[emoji20] Czekam na lelefon w sprawie tej lodowki i sie doczekac nie moge[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadzieję, że wszystko dobrze sie skonczy z tą lodówką...

@_agnieszka_ córcia prześliczna! Współczuję przeżyć z glukozą... Ja będę miała za około 7 tyg i już się boje. Mi też po dużej ilości cukru skacze tętno i trzęsą mi sie dłonie.

Ł oczywiście rano ozdrowiał bo on do pracy idzie i koniec. Ehh brak słów. a w nocy co chwila do niego zaglądałam czy gorzej nie jest. Rano patrze a ten sie ubiera zbiera plecak i przepustke i jedzie. Juz nie miałam siły mu tłumaczyć. Dobrze że weekend wolny to go będę pilnowała żeby leżał, grzał się i żeby było lepiej.
A ja sie chyba jakoś przeforsowałam. Rano poszłam z psem na zakupy, jak wróciłysmy to sie zabrałam za porządki. Poodkurzałam, zmyłam podłogi, umyłam lustra, zrobiłam porządek w toaletce itp. Jakos dziwnie mi sie zrobiło, wiec pomyslałam że znowu pójde z psiną bo świeże powetrze zawsze dobrze działa. Ale jak sie z nią zaczęłam bawić w rzucanie patykiem to w pewnym momencie zastygłam w bezruchu bo tak mnie serce zaczęło boleć. Tekila mi sie przytuliła do stop i czekała aż bedzie mi lepiej. W koncu jakos powoli doszłam do domku. Teraz leżę i czekam aż przestanie boleć bo nie mogę wziać głębszego oddechu. Juz dzwoniłam do mojego kardiologa, i kazał wziąć dodatkową dawkę leku. Czekam aż zacznie działać
Miłego dnia :)

reklama
Do góry