reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze cieplej wody nie ma. Nawet nie mam jak sie umyc przed wizyta. Jakiegos pecha mam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

zagrzej sobie chociaz na gazie i podmyj.. maz w pracy ? zeby sprawdzil co i jak ?;/

reklama
@klaudiaa975, @nagini84, stopa rozmiar 32-33 :) Ja mam 36-37, więc on ewidentnie po tatusiu, ale też jest wysoki :)

Też tak uważam.. mi w szkole rodzenia tłumaczyli że dziecko rodzi się totalnie jałowe i mamy do wyboru: albo "napadną je" domowe bakterie, albo szpitalne.. więc wybór powinien być jeden. Ja zabieram swoje rzeczy na pewno.

Moje też puka po śniadaniu i popołudniu :) wieczorem niezbyt często.

Miałam kiedyś z everyday minerals puder sypki, super był! DObrze że mi przypomniałaś, może znowu sobie zamówię.
Z tą glukozą to masz przerąbane.... mi było mega słabo i niedobrze a nie wyeliminowałam cukru z życia, więc nie wyobrażam sobie co czułaś... ale córeczka za to piękna, więc dasz radę! :D

Śliczne! Mi się też najbardziej podobają jak najprostsze. I fryzury też super, w stylu boho :) To co pisałaś o ślubie- to też tak sobie myślę że może weźmiemy formalnie przed lipcem... jak ty skończysz spamowanie wątku sukienkami itd to ja zacznę :-D:-D

Jaki ogarnięty mąż! Skarb :)
Przetrwałam.... I udało się nie zwymiotować...
Napiłam się herbaty, zjadłam, przespacerowałam się, i dużo mi lepiej :)

Miałam podwyższony wynik po 2h,ale - poczekam na wizytę... W każdym razie to był straszny szok dla organizmu....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja Mamcia to takie maleństwo jak Ty. 155cm wzrostu, but rozmiar 35 :) Tylko już nie taka szczuplutka :D

Mam nadzieję, że wszystko dobrze sie skonczy z tą lodówką...

@_agnieszka_ córcia prześliczna! Współczuję przeżyć z glukozą... Ja będę miała za około 7 tyg i już się boje. Mi też po dużej ilości cukru skacze tętno i trzęsą mi sie dłonie.

Ł oczywiście rano ozdrowiał bo on do pracy idzie i koniec. Ehh brak słów. a w nocy co chwila do niego zaglądałam czy gorzej nie jest. Rano patrze a ten sie ubiera zbiera plecak i przepustke i jedzie. Juz nie miałam siły mu tłumaczyć. Dobrze że weekend wolny to go będę pilnowała żeby leżał, grzał się i żeby było lepiej.
A ja sie chyba jakoś przeforsowałam. Rano poszłam z psem na zakupy, jak wróciłysmy to sie zabrałam za porządki. Poodkurzałam, zmyłam podłogi, umyłam lustra, zrobiłam porządek w toaletce itp. Jakos dziwnie mi sie zrobiło, wiec pomyslałam że znowu pójde z psiną bo świeże powetrze zawsze dobrze działa. Ale jak sie z nią zaczęłam bawić w rzucanie patykiem to w pewnym momencie zastygłam w bezruchu bo tak mnie serce zaczęło boleć. Tekila mi sie przytuliła do stop i czekała aż bedzie mi lepiej. W koncu jakos powoli doszłam do domku. Teraz leżę i czekam aż przestanie boleć bo nie mogę wziać głębszego oddechu. Juz dzwoniłam do mojego kardiologa, i kazał wziąć dodatkową dawkę leku. Czekam aż zacznie działać
Miłego dnia :)
Oj, nie forsuj się tak bardzo... :(

A co do Ł, to napiszę tylko jedno.... faceci.. O jest taki sam....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi moja ginekolog jeszcze nie zlecała badania na glukoze, pewnie po ten wizycie mi zleci :) ale jakoś mi się nie spieszy :D

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi tez nie...juz nie pamietam jak to jest czy pobieraja krew 3 razy czy 2.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Gratuluję wszystkich udanych wizyt. U mnie też będzie Hania. Mnie dzisiaj dopadł syndrom wicia gniazda i od rana posprzątałam całą kuchnię gruntownie [emoji39] . Miłego dnia[emoji2]
A mi po wczorajszym bólu brzucha dzisiaj już nic nie kazali robić i szafa Kacpra ku mojej rozpaczy została nie uporządkowana,:/

Do góry