kinga30
Fanka BB :)
Ksiadz w kościele mówił, ze nie muszaNie muszą???? Nawet nie wiedziałam mamy specjalne przywileje hehehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ksiadz w kościele mówił, ze nie muszaNie muszą???? Nawet nie wiedziałam mamy specjalne przywileje hehehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Co do religii... My z Ł jesteśmy po slubie ale tylko cywilnym. Nie jesteśmy wierzący więc kościelnego nie braliśmy. I babcia Ł teraz lamentuje, że jak to tak. Że jesteśmy prawie jak bez slubu i nikt nam dziecka nie ochrzci. Dobrze, że nie wie że nie zamierzamy chrzcić bo by chyba tego nie przeżyła.
Trzymam kciuki za wizyte :*Ja juz pod gabinetem ... ,3 panie przede mna ...
Ja wierzę.. Tylko nie chce ślubu na siłę na już bo ktoś chce.. Tak samo jeśli chodzi o imię, dlaczego musi być święte? Moje też święte nie jest i jakoś żyjęJa jestem wierząca i gdyby nie wiara to raczej nie poradziła bym sobie ze śmiercią mojej córeczki. Wiem m, że jest w niebie i jest jej tam dobrze, a kiedyś wszyscy się spotkamy i juz zawsze będziemy razem. Ślub kościelny wzięliśmy w październiku w noc poślubna również powstała nasza mała kruszynka ktora mieszka u mnie w brzuszku ale nie potępiam nikogo każdy ma prawo decydować o sobie i wiara nie decyduje o tym jaki jest człowiek w ogóle nie zwracam na to uwagi
Trzymam kciuki naoisz po wizycie ,Ja juz pod gabinetem ... ,3 panie przede mna ...
No znowu. U nas tez lekko przyproszylo w nocy..
Znowu śnieg??? [emoji50]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nigdy nie patrze na to.Ja jem mięso kiedy mam ochotę [emoji12] u mnie w rodzinie aż tak się do tych spraw nie podchodzi by poscic [emoji12] kiedy mam ochotę to jem i nie patrzę na dzień tygodnia
Ty to masz zlotego tego Ł[emoji3] Super, ze sobie wyjedziecie jeszcze we dwoje[emoji5]siemka! Wstałam z zawalonym nosem, patrzę za oknem biało. -5 wiec raczej sie nie roztopi W nocy dostałam takiego jakby skurczu żołądka że myślałam, że się zes**m z bólu. Ł mi zaczął tam masowac, a potem zrobił wielki kubek rumianku i przeszło. Dziś się będziemy stołowac w jakiejś extra restauracji Ł mnie zabiera, bo mówi że musimy porządnie uczcić to co ostatnio udało mu się osiagnąć Ale w sumie też troche sobie odbijamy ostatnie wydarzenia... Dlatego też w kwietniu mamy zamiar wylecieć do Grecji. Pozwiedzać, nazbierać dobrej energii, wrócić do Polski i już nie pamietac tego co się ostatnio działo. A wieczorem jedziemy do znajomych pomóc skręcać meble Już nie mogę się doczekać aż znowu będe mogła użyc wkrętarki Miłego dnia :*