reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oczywiście , że masz rację. Bo co po kimś kto nie je mięsa , ale jest złym człowiekiem to już chyba lepiej jakby zjadł kawałek mięsa w piątek , a przeżył nawrócenie :) to takie tylko moje i mój co piątek mi dogryza :D ale po tylu latach nierobi już to na mnie wrażenia :D
Ja z moim mam to samo podejście, ale za to w kilku innych sprawach mamy różne [emoji16] i drzemy koty czasem bo mój wierzy w jakies inne istoty ( że kiedyś istniały) i jak tylko jakiś program leci to mi o tym gada a ja za głowę się łapie a on sir wkurza, że ja nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dla mnie wszystko musi być naukowo potwierdzone a nie, że ktoś sobie gdzieś kosci jakieś znalazł [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Witam dziewczyny!!

Obudziłam sie dziś z lekkim katarem, mam nadzieje ze szybko przejdzie bo dziś i jutro cały dzien jestem w pracy.

Wstaje i robię śniadanie i lunch do pracy.

Pewnie znowu mnie mało bedzie, wiec Milego weekendu życzę !!

Ja z moim mam to samo podejście, ale za to w kilku innych sprawach mamy różne [emoji16] i drzemy koty czasem bo mój wierzy w jakies inne istoty ( że kiedyś istniały) i jak tylko jakiś program leci to mi o tym gada a ja za głowę się łapie a on sir wkurza, że ja nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dla mnie wszystko musi być naukowo potwierdzone a nie, że ktoś sobie gdzieś kosci jakieś znalazł [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Hahaha znam to z autopsji że tak powiem :D też mamy różne poglądy na różne tematy :D choć po paru latach dyskusji już się tak nieemocjonujemy hahahaha :D

f2w39n7303c24ozn.png

Hahaha znam to z autopsji że tak powiem :D też mamy różne poglądy na różne tematy :D choć po paru latach dyskusji już się tak nieemocjonujemy hahahaha :D

siemka! Wstałam z zawalonym nosem, patrzę za oknem biało. -5 wiec raczej sie nie roztopi :( W nocy dostałam takiego jakby skurczu żołądka że myślałam, że się zes**m z bólu. Ł mi zaczął tam masowac, a potem zrobił wielki kubek rumianku i przeszło. Dziś się będziemy stołowac w jakiejś extra restauracji :D Ł mnie zabiera, bo mówi że musimy porządnie uczcić to co ostatnio udało mu się osiagnąć :) Ale w sumie też troche sobie odbijamy ostatnie wydarzenia... Dlatego też w kwietniu mamy zamiar wylecieć do Grecji. Pozwiedzać, nazbierać dobrej energii, wrócić do Polski i już nie pamietac tego co się ostatnio działo. A wieczorem jedziemy do znajomych pomóc skręcać meble :) Już nie mogę się doczekać aż znowu będe mogła użyc wkrętarki :D Miłego dnia :*
Mi to by się chociaż Polskie morze marzyło

reklama
Witajcie dziewczyny :* oby dzisiejszy dzień był dla nas wszystkich jak najlepszy bez żadnych boli! Ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje zjem i jadę do rodziców bo mąż w pracy a mi samej się nudzi w domu :) także miłego dnia dziewczyny :*

Do góry