Agatka29
Fanka BB :)
Też tak muszę zrobićDlatego my mamy dwie koldry i nie ma problemu[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak muszę zrobićDlatego my mamy dwie koldry i nie ma problemu[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Mam naprawdę wspaniałego męża. Czasami sie zastanawiam czym sobie na niego zasłużyłam i czy go traktuję choć tak w połowie wspaniale jak on mnie On mówi, że ja jestem dla niego lepsza niż on dla mnie (traktuje mnie naprawdę jak królową wszechświata) ale chyba mówi tak dlatego że miłość go zaślepiłaTy to masz zlotego tego Ł[emoji3] Super, ze sobie wyjedziecie jeszcze we dwoje[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
U Nas jest to samo. Wracam z siku, a kołdra już pod Ł leży a mi żal go budzićhandlu nie, ale dzisiaj rano miałam ochotę "oddać w dobre ręce" [emoji23]
Nie wiem, jak to zrobił, ale jak się rano obudziłam, to byłam całkiem przemarznieta (dlatego się obudziłam jeszcze przed budzikiem...), miałam kawałek kołdry na ramieniu, a O jakimś cudem miał pod nogami większość kołdry... [emoji35]
Katar mam do teraz.... :/
U Nas identycznie! Łóżko 160x200 a kołdra 200x220 więc całkiem duża. Jak ł zasypia gdy mnie nie ma w łózku to potem muszę sie ratowac kocem lub inną kołdrą bo on z naszej przez sen jakos rogala sobie robi. Tez między nogami i pod głową. Chyba jemu też kupimy żeby kołdry nie kradłSkąd ja to znam ,codziennie budzę się bez kołdry a on cała między nogami ;/ kiedyś chciałam wziasc druga na łóżko to się obraził że to jakbyśmy spali osobno .A koldra dużą bo 200x220 i zawsze muszę szukać gdzieś pod nim
Haha to ja sie lubie tak zawijac w koldre, dlatego nawet nie probowalismy spac pod jedna[emoji6]Mam naprawdę wspaniałego męża. Czasami sie zastanawiam czym sobie na niego zasłużyłam i czy go traktuję choć tak w połowie wspaniale jak on mnie On mówi, że ja jestem dla niego lepsza niż on dla mnie (traktuje mnie naprawdę jak królową wszechświata) ale chyba mówi tak dlatego że miłość go zaślepiła
U Nas jest to samo. Wracam z siku, a kołdra już pod Ł leży a mi żal go budzić
U Nas identycznie! Łóżko 160x200 a kołdra 200x220 więc całkiem duża. Jak ł zasypia gdy mnie nie ma w łózku to potem muszę sie ratowac kocem lub inną kołdrą bo on z naszej przez sen jakos rogala sobie robi. Tez między nogami i pod głową. Chyba jemu też kupimy żeby kołdry nie kradł
A u nas to znowu ja zabieram, a jak się odkope to K i tak mnie opatulli i woli spać bez to mam dobrzeDlatego my mamy dwie koldry i nie ma problemu[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Moje pierwsze spodnie typowo ciążowedostałam od koleżanki a już jedne mam w h&m upatrzone
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
RośniecieMoje pierwsze spodnie typowo ciążowedostałam od koleżanki a już jedne mam w h&m upatrzone
27.06.17 Anastazja [*]
Śliczny ten brzusioMoje pierwsze spodnie typowo ciążowedostałam od koleżanki a już jedne mam w h&m upatrzone
27.06.17 Anastazja [*]