reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dlatego my mamy dwie koldry i nie ma problemu[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Też tak muszę zrobić

reklama
Ty to masz zlotego tego Ł[emoji3] Super, ze sobie wyjedziecie jeszcze we dwoje[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam naprawdę wspaniałego męża. Czasami sie zastanawiam czym sobie na niego zasłużyłam i czy go traktuję choć tak w połowie wspaniale jak on mnie :) On mówi, że ja jestem dla niego lepsza niż on dla mnie (traktuje mnie naprawdę jak królową wszechświata) ale chyba mówi tak dlatego że miłość go zaślepiła :D

handlu nie, ale dzisiaj rano miałam ochotę "oddać w dobre ręce" [emoji23]
Nie wiem, jak to zrobił, ale jak się rano obudziłam, to byłam całkiem przemarznieta (dlatego się obudziłam jeszcze przed budzikiem...), miałam kawałek kołdry na ramieniu, a O jakimś cudem miał pod nogami większość kołdry... [emoji35]
Katar mam do teraz.... :/

0d1yrjjgtd95fou3.png
U Nas jest to samo. Wracam z siku, a kołdra już pod Ł leży a mi żal go budzić

Skąd ja to znam ,codziennie budzę się bez kołdry a on cała między nogami ;/ kiedyś chciałam wziasc druga na łóżko to się obraził że to jakbyśmy spali osobno .A koldra dużą bo 200x220 i zawsze muszę szukać gdzieś pod nim
U Nas identycznie! Łóżko 160x200 a kołdra 200x220 więc całkiem duża. Jak ł zasypia gdy mnie nie ma w łózku to potem muszę sie ratowac kocem lub inną kołdrą bo on z naszej przez sen jakos rogala sobie robi. Tez między nogami i pod głową. Chyba jemu też kupimy żeby kołdry nie kradł :D

Mam naprawdę wspaniałego męża. Czasami sie zastanawiam czym sobie na niego zasłużyłam i czy go traktuję choć tak w połowie wspaniale jak on mnie :) On mówi, że ja jestem dla niego lepsza niż on dla mnie (traktuje mnie naprawdę jak królową wszechświata) ale chyba mówi tak dlatego że miłość go zaślepiła :D

U Nas jest to samo. Wracam z siku, a kołdra już pod Ł leży a mi żal go budzić

U Nas identycznie! Łóżko 160x200 a kołdra 200x220 więc całkiem duża. Jak ł zasypia gdy mnie nie ma w łózku to potem muszę sie ratowac kocem lub inną kołdrą bo on z naszej przez sen jakos rogala sobie robi. Tez między nogami i pod głową. Chyba jemu też kupimy żeby kołdry nie kradł :D
Haha to ja sie lubie tak zawijac w koldre, dlatego nawet nie probowalismy spac pod jedna[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam się z Wami w mój 19tydzien :)
Pochmurno i ciemno na dworze, dobrze, że dzisiaj nie muszę nigdzie wychodzić :o
Nastawiam obiad i życzę Miłego Dnia :*

reklama
Do góry