reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie myślałaś o oczyszczaczu przy takich probelmach jak masz? To jest naprawdę super sprawa w zimie, a latem też ekstra dla alergików. Ja tak zachwalam co jakiś czas bo sprzedajemy je w firmie ALE mam na codzień włączony i czuję mega różnicę jak wchodzę do takiego oczyszczonego pomieszczenia... :tak:
myślałam, miałam przez parę lat, ale się zepsuł a że żyje na walizkach i mam się od dwóch lat przeprowadzić gdzieś, gdzie jest pod tym względem (mam nadzieję) lepiej, to zakup jakoś tak odkładam....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam dziewczyny!!

Obudziłam sie dziś z lekkim katarem, mam nadzieje ze szybko przejdzie bo dziś i jutro cały dzien jestem w pracy.

Wstaje i robię śniadanie i lunch do pracy.

Pewnie znowu mnie mało bedzie, wiec Milego weekendu życzę !!
Oby katarek szybko przeszedl!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobrze że uściśliłaś i nie ma handlu ludźmi :-D:-D:-D
handlu nie, ale dzisiaj rano miałam ochotę "oddać w dobre ręce" [emoji23]
Nie wiem, jak to zrobił, ale jak się rano obudziłam, to byłam całkiem przemarznieta (dlatego się obudziłam jeszcze przed budzikiem...), miałam kawałek kołdry na ramieniu, a O jakimś cudem miał pod nogami większość kołdry... [emoji35]
Katar mam do teraz.... :/

0d1yrjjgtd95fou3.png

handlu nie, ale dzisiaj rano miałam ochotę "oddać w dobre ręce" [emoji23]
Nie wiem, jak to zrobił, ale jak się rano obudziłam, to byłam całkiem przemarznieta (dlatego się obudziłam jeszcze przed budzikiem...), miałam kawałek kołdry na ramieniu, a O jakimś cudem miał pod nogami większość kołdry... [emoji35]
Katar mam do teraz.... :/

0d1yrjjgtd95fou3.png
Skąd ja to znam ,codziennie budzę się bez kołdry a on cała między nogami ;/ kiedyś chciałam wziasc druga na łóżko to się obraził że to jakbyśmy spali osobno .A koldra dużą bo 200x220 i zawsze muszę szukać gdzieś pod nim

Dzień dobry w weekend :)

@_agnieszka_ powietrze we Wrocławiu niestety nic lepsze... A nawet pokusze się o stwierdzenie że jedno z gorszych w Pl...
Też nie zazdroszczę.... Wrocław jest w czołówce, wyprzedzają go tylko takie "niechlubne perełki" na skalę europejską, jak Rybnik czy okolice Krakowa...
(mam tą wątpliwą przyjemność mieszkać jakieś 20 km od Rybnika, ale jest dużo lepiej niż tam, bo choćby las mam obok... )
Ale liczę na wiatr, powinien bardzo pomóc :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dobrze, że u Ciebie też już lepiej, a budzenie kopniaczkami to moze być bo to miłe budzenie[emoji5] dzisiaj juz zjadłam bułkę z szynką na śniadanie i znów jestem głodna [emoji5] a jeszcze chce się pooszczedzac[emoji5] chcialabym się wybrać do Pepco może męża wyciągnę bo zaraz bedzie w domu [emoji5]
Dobrze, że już możesz jeść [emoji16]
No i super, że mąż przejeżdża :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Jola92 no my będziemy chcieli pewnie kościelny ale nie na już nie na szybko byle było tylko to my mamy być gotowi na ten krok a nie jego mama "bo tak trzeba, bo dziecko nie ślubne" ... Poza tym nigdy nie chciałabym iść z brzuszkiem do ołtarza i męczyć się na weselu później po nocy... Udawać że świetnie się bawię skoro w nocy najlepiej to mi się śpi a nie tańczy [emoji14] jesteśmy dorośli i to nasza decyzja tak samo jak imię dziecka, będziemy chcieli to damy święte a jak nie to nie i tyle :) wybieramy między Maksymilianem i Aleksandrem

p19u3e3kg7it1ojr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Aleksander to bardzo fajne imię, choć czasem źródło zabawnych sytuacji, jak odruchowo ktoś mówi "Ola" nie zwracając uwagi, że to męska forma ;)
(tak, mój O ma tak na imię :p)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Skąd ja to znam ,codziennie budzę się bez kołdry a on cała między nogami ;/ kiedyś chciałam wziasc druga na łóżko to się obraził że to jakbyśmy spali osobno .A koldra dużą bo 200x220 i zawsze muszę szukać gdzieś pod nim
Dlatego my mamy dwie koldry i nie ma problemu[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry