reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja z moim mam to samo podejście, ale za to w kilku innych sprawach mamy różne [emoji16] i drzemy koty czasem bo mój wierzy w jakies inne istoty ( że kiedyś istniały) i jak tylko jakiś program leci to mi o tym gada a ja za głowę się łapie a on sir wkurza, że ja nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dla mnie wszystko musi być naukowo potwierdzone a nie, że ktoś sobie gdzieś kosci jakieś znalazł [emoji16]Oczywiście , że masz rację. Bo co po kimś kto nie je mięsa , ale jest złym człowiekiem to już chyba lepiej jakby zjadł kawałek mięsa w piątek , a przeżył nawrócenie to takie tylko moje i mój co piątek mi dogryza ale po tylu latach nierobi już to na mnie wrażenia
SzczęśliwaCiężarna
A tak z innej beczki czekam cały czas aż się pojawia mamy listopadowe i coś się nie pojawiaja
Moni17.06
Sa juz widzialam navglownym forumA tak z innej beczki czekam cały czas aż się pojawia mamy listopadowe i coś się nie pojawiaja
niemamco
Witam dziewczyny!!
Obudziłam sie dziś z lekkim katarem, mam nadzieje ze szybko przejdzie bo dziś i jutro cały dzien jestem w pracy.
Wstaje i robię śniadanie i lunch do pracy.
Pewnie znowu mnie mało bedzie, wiec Milego weekendu życzę !!
Obudziłam sie dziś z lekkim katarem, mam nadzieje ze szybko przejdzie bo dziś i jutro cały dzien jestem w pracy.
Wstaje i robię śniadanie i lunch do pracy.
Pewnie znowu mnie mało bedzie, wiec Milego weekendu życzę !!
SzczęśliwaCiężarna
Ooo a ja zerkam i nie widziałam dziwi mnie, że są na liście jeszcze grudniowki i styczniowki bo już na pewno mają swoje MaluszkiSa juz widzialam navglownym forum
Onaszczesliwa2018
Ja z moim mam to samo podejście, ale za to w kilku innych sprawach mamy różne [emoji16] i drzemy koty czasem bo mój wierzy w jakies inne istoty ( że kiedyś istniały) i jak tylko jakiś program leci to mi o tym gada a ja za głowę się łapie a on sir wkurza, że ja nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dla mnie wszystko musi być naukowo potwierdzone a nie, że ktoś sobie gdzieś kosci jakieś znalazł [emoji16]
Hahaha znam to z autopsji że tak powiem też mamy różne poglądy na różne tematy choć po paru latach dyskusji już się tak nieemocjonujemy hahahaha
Onaszczesliwa2018
Ja z moim mam to samo podejście, ale za to w kilku innych sprawach mamy różne [emoji16] i drzemy koty czasem bo mój wierzy w jakies inne istoty ( że kiedyś istniały) i jak tylko jakiś program leci to mi o tym gada a ja za głowę się łapie a on sir wkurza, że ja nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dla mnie wszystko musi być naukowo potwierdzone a nie, że ktoś sobie gdzieś kosci jakieś znalazł [emoji16]
Hahaha znam to z autopsji że tak powiem też mamy różne poglądy na różne tematy choć po paru latach dyskusji już się tak nieemocjonujemy hahahaha
kinga30
Mi to by się chociaż Polskie morze marzyłosiemka! Wstałam z zawalonym nosem, patrzę za oknem biało. -5 wiec raczej sie nie roztopi W nocy dostałam takiego jakby skurczu żołądka że myślałam, że się zes**m z bólu. Ł mi zaczął tam masowac, a potem zrobił wielki kubek rumianku i przeszło. Dziś się będziemy stołowac w jakiejś extra restauracji Ł mnie zabiera, bo mówi że musimy porządnie uczcić to co ostatnio udało mu się osiagnąć Ale w sumie też troche sobie odbijamy ostatnie wydarzenia... Dlatego też w kwietniu mamy zamiar wylecieć do Grecji. Pozwiedzać, nazbierać dobrej energii, wrócić do Polski i już nie pamietac tego co się ostatnio działo. A wieczorem jedziemy do znajomych pomóc skręcać meble Już nie mogę się doczekać aż znowu będe mogła użyc wkrętarki Miłego dnia :*
reklama
Nowaja16
Witajcie dziewczyny :* oby dzisiejszy dzień był dla nas wszystkich jak najlepszy bez żadnych boli! Ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje zjem i jadę do rodziców bo mąż w pracy a mi samej się nudzi w domu także miłego dnia dziewczyny :*
Podziel się: