reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oczywiście , że masz rację. Bo co po kimś kto nie je mięsa , ale jest złym człowiekiem to już chyba lepiej jakby zjadł kawałek mięsa w piątek , a przeżył nawrócenie :) to takie tylko moje i mój co piątek mi dogryza :D ale po tylu latach nierobi już to na mnie wrażenia :D
Ja z moim mam to samo podejście, ale za to w kilku innych sprawach mamy różne [emoji16] i drzemy koty czasem bo mój wierzy w jakies inne istoty ( że kiedyś istniały) i jak tylko jakiś program leci to mi o tym gada a ja za głowę się łapie a on sir wkurza, że ja nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dla mnie wszystko musi być naukowo potwierdzone a nie, że ktoś sobie gdzieś kosci jakieś znalazł [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Witam dziewczyny!!

Obudziłam sie dziś z lekkim katarem, mam nadzieje ze szybko przejdzie bo dziś i jutro cały dzien jestem w pracy.

Wstaje i robię śniadanie i lunch do pracy.

Pewnie znowu mnie mało bedzie, wiec Milego weekendu życzę !!

Ja z moim mam to samo podejście, ale za to w kilku innych sprawach mamy różne [emoji16] i drzemy koty czasem bo mój wierzy w jakies inne istoty ( że kiedyś istniały) i jak tylko jakiś program leci to mi o tym gada a ja za głowę się łapie a on sir wkurza, że ja nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] dla mnie wszystko musi być naukowo potwierdzone a nie, że ktoś sobie gdzieś kosci jakieś znalazł [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Hahaha znam to z autopsji że tak powiem :D też mamy różne poglądy na różne tematy :D choć po paru latach dyskusji już się tak nieemocjonujemy hahahaha :D

f2w39n7303c24ozn.png

Hahaha znam to z autopsji że tak powiem :D też mamy różne poglądy na różne tematy :D choć po paru latach dyskusji już się tak nieemocjonujemy hahahaha :D

siemka! Wstałam z zawalonym nosem, patrzę za oknem biało. -5 wiec raczej sie nie roztopi :( W nocy dostałam takiego jakby skurczu żołądka że myślałam, że się zes**m z bólu. Ł mi zaczął tam masowac, a potem zrobił wielki kubek rumianku i przeszło. Dziś się będziemy stołowac w jakiejś extra restauracji :D Ł mnie zabiera, bo mówi że musimy porządnie uczcić to co ostatnio udało mu się osiagnąć :) Ale w sumie też troche sobie odbijamy ostatnie wydarzenia... Dlatego też w kwietniu mamy zamiar wylecieć do Grecji. Pozwiedzać, nazbierać dobrej energii, wrócić do Polski i już nie pamietac tego co się ostatnio działo. A wieczorem jedziemy do znajomych pomóc skręcać meble :) Już nie mogę się doczekać aż znowu będe mogła użyc wkrętarki :D Miłego dnia :*
Mi to by się chociaż Polskie morze marzyło

reklama
Witajcie dziewczyny :* oby dzisiejszy dzień był dla nas wszystkich jak najlepszy bez żadnych boli! Ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje zjem i jadę do rodziców bo mąż w pracy a mi samej się nudzi w domu :) także miłego dnia dziewczyny :*

Do góry