Agatka29
Fanka BB :)
Księża to dopiero grzesniki ; DA ja napisze, ze M czesto przygotowuje jakies bankiety dla ksiezy i objadaja sie w piatki miesem ile sie da. Nawet w poscie.
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Księża to dopiero grzesniki ; DA ja napisze, ze M czesto przygotowuje jakies bankiety dla ksiezy i objadaja sie w piatki miesem ile sie da. Nawet w poscie.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja też się dolaczam bo jak cos zaboli to pamika
No tez bym innych uzyla w rozmowie bezposredniej[emoji6]No właśnie mój mówi to samo tylko trochę innych slow uzywa jak mu mówię o poście
Oj kochana to dopiero stresy dochodza! I to takie bardziej realne niz teraz[emoji6]Ciekawe czy po porodzie nam przejdzie albo nasila się te martwienia o maluszki
w kartonie w piwnicy powinny być bardziej trwałe - bez dostępu światła, bo chyba to najbardziej przyspiesza proces blaknięcia
Tak Ł zachwycony był jak mu pokazywałam na czym to polega
Moje też, ale co z tego...
Mogę odstąpić (libido, nie O [emoji23])
Dziewczyny wlasnue a propo kąpieli, czy wam lekarze mówili żeby nie moczyć się w ciepłej wodzie ? Mój mi nigdy o tym nie wspominał a teraz koleżanka mi opowiadała że ona miała zakaz kąpieli w wannie i tylko prysznic,
A z innej beczki - depilujecie się? Łydki depiluję normalnie (no dobrze, rzadziej niż zwykle, ale normalnie w sensie depilatorem)
Ale mam problem z pachami...
Przed ciążą depilator, ale że skóra wrażliwsza w ciąży, to nie mam odwagi, bo będzie za bardzo boleć... Na kremy do depilacji jestem uczulona, dzisiaj spróbowałam maszynką elektryczną, i leżę właśnie z rękami w bok, bo tak mnie podrazniła... Boję się, że zwykła jednorazówka będzie jeszcze bardziej "brutalna"
A wy co robicie? Depilator, maszynka?
Dokladnue ,zobaczę teraz jakie pieluchy się sprawdzaza ale napewno na start kupię pampers premium care, chyba że wyszło coś lepszego to też spróbuje ale z tamtych byłam bardzo zadowolona, pamiętam że jakoś męża wysłałam do sklepu i kupił pampers takie pomarańczowe już nazwy nie pamiętam ale były okropne ,
U mnie jak wybił się na lewo chwilę pomasowałam w tym miejscu żeby się przesunął i to zrobił [emoji14] bo to dziwne uczucie było [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....
Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...
A ja napisze, ze M czesto przygotowuje jakies bankiety dla ksiezy i objadaja sie w piatki miesem ile sie da. Nawet w poscie.
Aniołek[*]8.08.2017
Jeżeli chodzi o zamartwianie się to ja mam tak samo jak w ciąży. Nie trzymam dzieciaków pod kloszem bo im są starsze tym mogą więcej i też np do przeziębień czy chorob się inaczej podchodziCiekawe czy po porodzie nam przejdzie albo nasila się te martwienia o maluszki
No tez bym innych uzyla w rozmowie bezposredniej[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Ja też sobie wszystko ciąża tłumaczę [emoji16] co złego to ciąża haha i przez to kobiety ja tak nieciekawie wspominajaTeż tak mam co kolwiek kujnie,zaboli to myske, ale tłumacze sobie że to normalne w ciąży,zwariujemy do lipca hahaha
Oj kochana to dopiero stresy dochodza! I to takie bardziej realne niz teraz[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017