reklama
Cześć dziewczyny
Zaraz będzie śniadanie, a poza tym wkurzam się na pogodę
Niestety problemy oddechowe mam od 20 lat (uroki bycia dziecka palacza..... kiedyś pisałam, ale jak ktoś chce, to mogę trochę napisać znowu, zwłaszcza jeśli miałoby to choć jedną osobę przekonać do rzucenia palenia...)
Radzę sobie, odstawiłam ileś lat temu sterydy, zaczęłam biegać, przebiegłam maraton itd, ale łatwo nie było (jak się startuje z poziomu ok 30% normy....), no i jak stężenie PM2,5 przekracza 300% normy (jak dzisiaj...) to też słabo trochę, nie będę cały czas chodzić w masce, ale kaszel nie jest fajny
Mam nadzieję, że u was da się lepiej oddychać...
No i miłego dnia
Zaraz będzie śniadanie, a poza tym wkurzam się na pogodę
Niestety problemy oddechowe mam od 20 lat (uroki bycia dziecka palacza..... kiedyś pisałam, ale jak ktoś chce, to mogę trochę napisać znowu, zwłaszcza jeśli miałoby to choć jedną osobę przekonać do rzucenia palenia...)
Radzę sobie, odstawiłam ileś lat temu sterydy, zaczęłam biegać, przebiegłam maraton itd, ale łatwo nie było (jak się startuje z poziomu ok 30% normy....), no i jak stężenie PM2,5 przekracza 300% normy (jak dzisiaj...) to też słabo trochę, nie będę cały czas chodzić w masce, ale kaszel nie jest fajny
Mam nadzieję, że u was da się lepiej oddychać...
No i miłego dnia
kinga30
Fanka BB :)
No mi 10 tygodni szyjki nie skróciły. Jeszcze bylam na kontroli i mówiła że do 37 tygodnia powinnam wytrzymać a tu 3 dni później miałam takie rozwarcie że na szybko CC robiliO kurde ,ale te bóle jak na okres też niby przypisuje się rozciąganiu wszystkiemu że rośnie i wogole... A tu też skracają szyjkę no patrz i bądź tu mądra ,w poniedziałek jak wyciągnę mu listę pytań do chyba zemdleje
Matko ale sie wnerwiłam Cały tydzien pogoda w miare ok bez sniegu i drogi czyste a oczywiscie przychodzi weekend i bialo jest i na drogach tez a chcialam jechac ehhh ,,, Moze do poludnia zejdzie
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....
Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...
Agatka29
To u Ciebie w mega tempie się skróciła ale szczęście już w donoszomej ciąży ,nie musialas się zamartwiać wcześniejNo mi 10 tygodni szyjki nie skróciły. Jeszcze bylam na kontroli i mówiła że do 37 tygodnia powinnam wytrzymać a tu 3 dni później miałam takie rozwarcie że na szybko CC robili
Sorki jeszcze śpię i chyba źle zrozumiałam , ;/
Bo ty urodziłaś w 35 z tego co pamiętam ?
Agatka29
Może później wyjdziesz , Aga ale źle Ci się oddycha prRz smog czy że bardzo mroźno ?
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....
Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...
reklama
kinga30
Nie donosznej jeszcze 35 tydzień to byl od 25 tygodnia zaczely mi sie skurcze wlasnie po jelitowce tylko wtedy miałam tragiczne wymioty odwodniona trafiłam do szpitala.To u Ciebie w mega tempie się skróciła ale szczęście już w donoszomej ciąży ,nie musialas się zamartwiać wcześniej
Podziel się: