reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

:(
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....

Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...

0d1yrjjgtd95fou3.png
u mnie - 7 :( ale niestety musze i tak wyjsc z domu :( nosz wsciekla jestem ...

reklama
Nie donosznej jeszcze 35 tydzień to byl od 25 tygodnia zaczely mi sie skurcze wlasnie po jelitowce tylko wtedy miałam tragiczne wymioty odwodniona trafiłam do szpitala.
Właśnie poprawiłam swojego posta, bo chyba jeszcze zaspana ;/ właśnie pamiętałam że pisałaś że w 35 tyg a dzisiaj jak się czujesz ?

Właśnie poprawiłam swojego posta, bo chyba jeszcze zaspana ;/ właśnie pamiętałam że pisałaś że w 35 tyg a dzisiaj jak się czujesz ?
Lepiej, w nocy juz spałam brzuch nie bolal☺️ mam nadzieję, ze to koniec sensacji☺️ a co do szyjki to mi w obu ciążach tak z zaskoczenia poszła. Z Marysia też do dnia terminu nic, jeszcze jak mnie lekarz przyjmował do szpitala to mowil, że jeszcze nie urodze bo rozwarcie małe a na drugi dzień juz było przez noc sie skurcze rozbujaly . I jeszcze tętna poszukac nie mogli

Lepiej, w nocy juz spałam brzuch nie bolal☺️ mam nadzieję, ze to koniec sensacji☺️ a co do szyjki to mi w obu ciążach tak z zaskoczenia poszła. Z Marysia też do dnia terminu nic, jeszcze jak mnie lekarz przyjmował do szpitala to mowil, że jeszcze nie urodze bo rozwarcie małe a na drugi dzień juz było przez noc sie skurcze rozbujaly . I jeszcze tętna poszukac nie mogli

O jejku to się nastresowalas :(( oby tym razem spokojnie. P

Dzień dobry dziewczynki . Ja miałam dziś taka ciężka noc że...co chwilę jakiś nowy koszmar mi się śnił , a na końcu jakieś pogrzeby ,trumny i domy pogrzebowe :( już niekładę się spać bo aż się boję co by mi się kolejnego śniło . Do tego pobolewa mnie brzuch , wczoraj jak wstawalam to mnie tak mocno zabolało a potem już wieczorem jak chciałam zmienić stronę na lewą do spania to znów ten ból . Mam nadzieję , że nic złego się nie dzieje . Życzę spokojnego weekendu I udanych wizyt :)

reklama
Do góry