reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam tak samo. Wanna zabudowana po sufit, szklane drzwiczki i prysznic z deszczownica. 2w1[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
My mamy wannę w mieszkaniu i chciałabym zabudować ale będzie się dało tylko do połowy szkłem albo całość szmatką, wolę ta pierwsza opcje. Bo mamy piecyk stary nad wanną :/

reklama
Dziewczyny wlasnue a propo kąpieli, czy wam lekarze mówili żeby nie moczyć się w ciepłej wodzie ? Mój mi nigdy o tym nie wspominał a teraz koleżanka mi opowiadała że ona miała zakaz kąpieli w wannie i tylko prysznic,
Ja tylko wiem, że nie wolno w gorącej wodzie się kąpać :) a w cieplej można :) ja się kąpie w wannie :)

f2w39n7303c24ozn.png

A z innej beczki - depilujecie się? Łydki depiluję normalnie (no dobrze, rzadziej niż zwykle, ale normalnie w sensie depilatorem)
Ale mam problem z pachami...
Przed ciążą depilator, ale że skóra wrażliwsza w ciąży, to nie mam odwagi, bo będzie za bardzo boleć... Na kremy do depilacji jestem uczulona, dzisiaj spróbowałam maszynką elektryczną, i leżę właśnie z rękami w bok, bo tak mnie podrazniła... Boję się, że zwykła jednorazówka będzie jeszcze bardziej "brutalna" :(
A wy co robicie? Depilator, maszynka?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja całe życie gole się wszędzie zwykla maszynka :) rzadko mam podrazniona skore (najczęściej podczas pierwszego użycia nowej)

f2w39n7303c24ozn.png

Allegro? Widziałam swego czasu sklep z ubraniami ciazowymi, ale sukienka to może jeszcze da radę normalną z zakładkami na brzuszku, żeby było więcej miejsca?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Właśnie boje się trochę przez allegro bo kilka razy natrafiłam na wielką tandetę... Chyba, że znajdę coś w rozsądnej cenie to zaryzykuje :)

reklama
Do góry