Przez smog mróz mi nie przeszkadza nawet -20Może później wyjdziesz , Aga ale źle Ci się oddycha prRz smog czy że bardzo mroźno ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez smog mróz mi nie przeszkadza nawet -20Może później wyjdziesz , Aga ale źle Ci się oddycha prRz smog czy że bardzo mroźno ?
Nie cierpię takich paskudnych snów, a w tej ciąży tez mi sie różne dziwactwa śnią:/Dzień dobry dziewczynki . Ja miałam dziś taka ciężka noc że...co chwilę jakiś nowy koszmar mi się śnił , a na końcu jakieś pogrzeby ,trumny i domy pogrzebowe już niekładę się spać bo aż się boję co by mi się kolejnego śniło . Do tego pobolewa mnie brzuch , wczoraj jak wstawalam to mnie tak mocno zabolało a potem już wieczorem jak chciałam zmienić stronę na lewą do spania to znów ten ból . Mam nadzieję , że nic złego się nie dzieje . Życzę spokojnego weekendu I udanych wizyt
Nie cierpię takich paskudnych snów, a w tej ciąży tez mi sie różne dziwactwa śnią:/
Czasami bolą ale ogólnie nie jest zle, ostatnio się raczej dobrze czułam i mało co mnie bolalo
Miłego dnia Postaram sie dzis znac co i jak po wizycie ale nie obiecuje , moze mnie w weekend nie byc na forum .
Gdyby nie ta jelitowka to juz bym zaczęła chwalić 2 trymestr nie cierpię tej luteiny bo potem wylatuje i ciagle to czuć no ale cóż trzeba to trzebaTo dobrze
Obys sie lepiej poczula!Cześć dziewczyny
Zaraz będzie śniadanie, a poza tym wkurzam się na pogodę
Niestety problemy oddechowe mam od 20 lat (uroki bycia dziecka palacza..... kiedyś pisałam, ale jak ktoś chce, to mogę trochę napisać znowu, zwłaszcza jeśli miałoby to choć jedną osobę przekonać do rzucenia palenia...)
Radzę sobie, odstawiłam ileś lat temu sterydy, zaczęłam biegać, przebiegłam maraton itd, ale łatwo nie było (jak się startuje z poziomu ok 30% normy....), no i jak stężenie PM2,5 przekracza 300% normy (jak dzisiaj...) to też słabo trochę, nie będę cały czas chodzić w masce, ale kaszel nie jest fajny
Mam nadzieję, że u was da się lepiej oddychać...
No i miłego dnia
Dobrze, ze juz lepiej. Oby juz przeszlo.Lepiej, w nocy juz spałam brzuch nie bolal[emoji5]️ mam nadzieję, ze to koniec sensacji[emoji5]️ a co do szyjki to mi w obu ciążach tak z zaskoczenia poszła. Z Marysia też do dnia terminu nic, jeszcze jak mnie lekarz przyjmował do szpitala to mowil, że jeszcze nie urodze bo rozwarcie małe a na drugi dzień juz było przez noc sie skurcze rozbujaly . I jeszcze tętna poszukac nie mogli