reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wybredna :D zaraz wpadnę po te niechciana wannę :D
Oj nie, nie oddam, bo corka kozysta[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Pod pachami zwykła maszynka (ja mam wielorazową z wilkonsona). Tylko mocno nawilżam skórę i zapewniam dobry poślizg. Na nogach to samo. Za to tam na dole maszynką elektryczną którą uważam za wybawienie. Goli mnie do zera i nie zacina. Bo zwykłą maszynką zawsze sie tam zacinałam potem patrze na wkładce krew i już oczywiscie panika, zanim sobie przypomniałam, że przecież dziś robiłam tam na dole porządek.

Ja tez mam wannę taka super wygodną, ale ze szklanym parawanem a nad nią deszczownica żeby można było wziac normalny prysznic. Mieszkamy tu od lipca, kąpałam się tylko 2 razy :D Zdecydowanie wolę prysznic :)
Ja mam tak samo. Wanna zabudowana po sufit, szklane drzwiczki i prysznic z deszczownica. 2w1[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mój synek tak się dziś pcha ciągle na lewo.. Boli to trochę ale jak się położyłam to normalnie brzuch krzywy tylko zdjęcie tego nie oddaje aż tak [emoji14]
1519416734-d4aa19c8bd1d5272-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kl15uywey.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Widac widac[emoji5] U mnie jeszcze tak nie widac gdzie dzidzia jest. Za duzo tluszczu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wiem właśnie. Jak na tamte czasy Mama miała super pole manewru bo dużo rodziny z granicą, więc wysyłali różne rzeczy których w Polsce nie było. Ale mi nic nie pasowało, to potem koleżanki sie w kolejce ustawiały do mamy po super pieluchy z USA, albo kremik z zachodu :D Jako jedyna z 4 dzieci byłam taka problematyczna. Tak samo jako jedyna non stop na coś choruję. Czy to zwykłe przeziębienie czy poważniejsze dolegliwości. Jakaś taka wybrakowana jestem :D
Wrazliwa ksiezniczka[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

W pierwszej ciąży chyba się tak nie bałam ,teraz za dużo wsuchuje się w ciało i wszystko mnie martwi ech..nawet lekarzowi k tym mówiłam że niby druga ciąża łatwiejsza ale nie u mnie ,potwierdził że teraz jestem bardziej świadoma po pierwszej
Po jakim okresie przestalas mieć te skurcze
No wlasnie jestesmy bardziej swiadome przez te przejscia z pietwszej ciazy. Wtedy sie nie spodziewalam takich provlemow. Za to jak sie pojawily to bardziej pabikowalam niz teraz, bo teraz wiem ze mozna sobie z tym poradzic.

Wiesz co wlaczyl mi ten fenoterol i kazal codziennie dzwonic i mowic jak sie czuje. Telefonicznie zwiekszalismy dawke do takuej az mi przeszlo. Trwalo to kilka dni. Po tygodniu na kontroli bylo ok. Oczywiscie caly czas lezalam z pupa do gory zeby mloda nie uciskala na szyjke.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Widac widac[emoji5] U mnie jeszcze tak nie widac gdzie dzidzia jest. Za duzo tluszczu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mnie jak wybił się na lewo chwilę pomasowałam w tym miejscu żeby się przesunął i to zrobił [emoji14] bo to dziwne uczucie było [emoji14]

p19u3e3kl15uywey.png

27.06.17 Anastazja [*]

U mnie jak wybił się na lewo chwilę pomasowałam w tym miejscu żeby się przesunął i to zrobił [emoji14] bo to dziwne uczucie było [emoji14]

p19u3e3kl15uywey.png

27.06.17 Anastazja [*]
No dziwne, pamietam jak corka sie tak przesowala[emoji5] Ale jaki posluszny synus[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry