reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

_agnieszka_, z męża nakazu żeby Mały taki na smutno nie był ubrany;)
To u nas będzie problem - oboje uwielbiamy szarości [emoji23]
Mówię mu wczoraj, że już chciałabym płeć znać, że mam nadzieję, że na prenatalnych się dowiem, bo bym jakąś wyprawkę itd zaczęła szyć /kupować, a on mi na to z rozbrajającą szczerością: przecież możemy wszystko szare albo białe kupować....
No i co takiemu powiedzieć? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mam na imię Martyna, mam 25 lat . To już moja trzecia ciąża, mam synka prawie 5 latek, druga ciąża skończyła się poronieniem ,a teraz muszę leżeć w łóżku i brać Duphaston

Hej witaj :) Trzymam kciuki żebyś mimo wszystko szczęśliwie dobrnęła do końca..!

Moje dziecko pisało wczoraj wypracowanie o mamie... Oczywiście jakiś tam wstęp a potem: "moja mama NIE jest szczupła.." Pani zamazała NIE na czerwono :-D:-D
Pytam go: ojej, naprawdę myślisz że nie jestem szczupła?:unsure:
Fran: No nie jesteś, jesteś przecież w ciąży!
Ja: Franiu,ale nie mam jeszcze dużego brzucha, co będzie jak urośnie?
Fran: Będziesz gruba :-) :)

Także tak...

Dalej: "Pasją mojej mamy jest ODPOCZYWANIE (no ja p....:wściekła/y:..) Moja mama wraca z pracy i odpoczywa oraz SPRZĄTA (czyli jednak!:-D normalnie idealna kura domowa, tylko jeszcze chodzi do pracy :-D:-D) Nikt Ci tak nie dowali jak własne dziecko :yes:

To u nas będzie problem - oboje uwielbiamy szarości [emoji23]
Mówię mu wczoraj, że już chciałabym płeć znać, że mam nadzieję, że na prenatalnych się dowiem, bo bym jakąś wyprawkę itd zaczęła szyć /kupować, a on mi na to z rozbrajającą szczerością: przecież możemy wszystko szare albo białe kupować....
No i co takiemu powiedzieć? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja za to uwielbiam żółte i zielone ale przewaga żółtego ☺️

Napisalam posta mi mi zerzalo nosz.......kurka wodna.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowa mamuske.

Moje dziecie szaleje juz bardzo wyraznie czuje jak sie rusza. Dzieciaki tez co chwile reke przykladaja. A dziec przemiescil sie z lewej str pod pepek i czasem mam wrazenie jakby w pecherz uderzal.

Snilo mi sie ze mialam usg a na nim pieknie bylo widac siusiora. Czyzby to jakas zapowiedz?

D nadal na detoksie...wczoraj myslalam ze sie pozabijamy. Szczerze to mi fajek tez brakuje. Nerwy nerwy jeszcze raz nerwy. Boze....czemu to takie trudne.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

M

Mam na imię Martyna, mam 25 lat . To już moja trzecia ciąża, mam synka prawie 5 latek, druga ciąża skończyła się poronieniem ,a teraz muszę leżeć w łóżku i brać Duphaston
Leżenie bywa trudne psychicznie (leżałam ponad 2 miesiące...), ale dasz radę (choć domyślam się, że dużo trudniej jak się ma jeszcze kilkulatka w domu...)
Forum bardzo pomaga nie zwariować w takiej sytuacji ;)
Poza tym ja czytałam, robiłam na szydełku, kolorowałam kolorowanki antystresowe, jak już mogłam wziąć laptopa to już było lepiej (wcześniej nie mogłam, bo za ciężki żebym go podnosiła, i nie mogłam położyć go na brzuchu, ani siedzieć, więc nijak wygodnie się ułożyć...)

Będzie dobrze [emoji106]
Najważniejsze, że wiadomo, co Ci jest i jesteś pod opieką lekarza będzie dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej witaj :) Trzymam kciuki żebyś mimo wszystko szczęśliwie dobrnęła do końca..!

Moje dziecko pisało wczoraj wypracowanie o mamie... Oczywiście jakiś tam wstęp a potem: "moja mama NIE jest szczupła.." Pani zamazała NIE na czerwono :-D:-D
Pytam go: ojej, naprawdę myślisz że nie jestem szczupła?:unsure:
Fran: No nie jesteś, jesteś przecież w ciąży!
Ja: Franiu,ale nie mam jeszcze dużego brzucha, co będzie jak urośnie?
Fran: Będziesz gruba :-) :)

Także tak...

Dalej: "Pasją mojej mamy jest ODPOCZYWANIE (no ja p....:wściekła/y:..) Moja mama wraca z pracy i odpoczywa oraz SPRZĄTA (czyli jednak!:-D normalnie idealna kura domowa, tylko jeszcze chodzi do pracy :-D:-D) Nikt Ci tak nie dowali jak własne dziecko :yes:
Sory, ale [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry