reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ma rację :D Ja dla chłopców mega lubię klasykę- szary oczywiście :D granat, biały, czerwony.. trochę zieleni czasami z granatem... mam natomiast mega awersję do pomarańczowego i żółtego. No nie ma opcji.

No właśnie..! Potem wstyd..! Całe szczęście że nie napisał np. moja mama lubi pić wino wieczorem :-D:-D
Hahahaha jeszcze go nie skreślaj [emoji23][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
A co do śmiesznych imion..
To co myślicie o imieniu Denis ? Tylko szczerze ?:)

Miałam kolegę Denisa (tylko przez 2 x N, bo urodzony w Szwecji) ale dla mnie to normalne imię. Tyle że koledzy mówili czasem do niego: Denis Penis. Tak tylko uprzedzam jakby coś. Chłopak był fajny i generalnie miał w d..... ;)

Hej Mamuski,

Witam nowa mamuske .

Mojej mamy maz ma na imie Janoariusz :errr::laugh2: polaczenie chyba Jana z Dariuszem.

Mi nadal trudno cokolwiek wychwycic z ruchow malenstwa I juz zaczynam sie irytowac... Mlodego poczulam gdzies w tym terminie, ale moze to lozysko....

Dzisiaj wzielam wolne, chlopcy maja krotka przerwe w szkole, wiec posiedzimy razem w domu.

Milego dzionka.

Witajcie dziewczyny. Wczoraj po wizycie byłam wykończona. No więc płeć dalej nieznana. Dziecko w pozycji siedzącej i z boku na bok przekręcało się. W ogóle przywitało nas spojrzeniem na wprost. Fajnie było widać oczodoly hehe. :-D
Ale zdjęcie mam inne, na którym nie widać za dobrze bejbika. Za 2tyg znowu wizyta i wtedy połówkowe.:-):-);-)
No i kolejna seria zastrzyków na te żylaki ale schodzą mi na szczęście.
Zobacz załącznik 839329
Super, ze wszystko dobrze[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej Mamuski,

Witam nowa mamuske .

Mojej mamy maz ma na imie Janoariusz :errr::laugh2: polaczenie chyba Jana z Dariuszem.

Mi nadal trudno cokolwiek wychwycic z ruchow malenstwa I juz zaczynam sie irytowac... Mlodego poczulam gdzies w tym terminie, ale moze to lozysko....

Dzisiaj wzielam wolne, chlopcy maja krotka przerwe w szkole, wiec posiedzimy razem w domu.

Milego dzionka.
Na pewno przez łożysko jeszcze chwila i poczujesz

reklama
Do góry