reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej witaj :) Trzymam kciuki żebyś mimo wszystko szczęśliwie dobrnęła do końca..!

Moje dziecko pisało wczoraj wypracowanie o mamie... Oczywiście jakiś tam wstęp a potem: "moja mama NIE jest szczupła.." Pani zamazała NIE na czerwono :-D:-D
Pytam go: ojej, naprawdę myślisz że nie jestem szczupła?:unsure:
Fran: No nie jesteś, jesteś przecież w ciąży!
Ja: Franiu,ale nie mam jeszcze dużego brzucha, co będzie jak urośnie?
Fran: Będziesz gruba :-) :)

Także tak...

Dalej: "Pasją mojej mamy jest ODPOCZYWANIE (no ja p....:wściekła/y:..) Moja mama wraca z pracy i odpoczywa oraz SPRZĄTA (czyli jednak!:-D normalnie idealna kura domowa, tylko jeszcze chodzi do pracy :-D:-D) Nikt Ci tak nie dowali jak własne dziecko :yes:
Hahahahah mojej koleżanki córka też jak ja opisywała to napisała że jej mama lubi najbardziej leżeć, oglądać telewizję i grać na telefonie [emoji23][emoji23][emoji23] wstydziła się później iść do szkoły [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Napisalam posta mi mi zerzalo nosz.......kurka wodna.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowa mamuske.

Moje dziecie szaleje juz bardzo wyraznie czuje jak sie rusza. Dzieciaki tez co chwile reke przykladaja. A dziec przemiescil sie z lewej str pod pepek i czasem mam wrazenie jakby w pecherz uderzal.

Snilo mi sie ze mialam usg a na nim pieknie bylo widac siusiora. Czyzby to jakas zapowiedz?

D nadal na detoksie...wczoraj myslalam ze sie pozabijamy. Szczerze to mi fajek tez brakuje. Nerwy nerwy jeszcze raz nerwy. Boze....czemu to takie trudne.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety "uroki" uzależnienia....
Może wyślij D na siłownię /pobiegać /na cokolwiek sportowego? Znajomym, którzy rzucali bardzo pomagało...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Masz rację leżenie w domu przy dziecku nie jest łatwe, ale synek sporo juz rozumie. Niestety sam sobie jeść nie zrobi . Ale jest już trochę lepiej , krwiak który towarzyszy odklejającemu się łożysku trochę zmalał. Synek w brzuchu zaczyna się ruszać więc jestem trochę spokojniejsza.

To u nas będzie problem - oboje uwielbiamy szarości [emoji23]
Mówię mu wczoraj, że już chciałabym płeć znać, że mam nadzieję, że na prenatalnych się dowiem, bo bym jakąś wyprawkę itd zaczęła szyć /kupować, a on mi na to z rozbrajającą szczerością: przecież możemy wszystko szare albo białe kupować....
No i co takiemu powiedzieć? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja uważam, że niemowlęta ślicznie wyglądają w szarości ach.

Czesc :) z aplikacja zaczynamy dziś 18tydzien :) za trzy tygodnie wizyta, trochę długo ale mam nadzieję, że zleci :)
Poducha super :D ale ciężko się wygrzebać do łazienki :p

Hej dziewczyny :) jestem w 17 tygodniu ciąży. Termin mam na ok 28.07 :) postanowiłam dołączyć do waszego forum. Podzielić się radościami , smutkami niestety tez. Od 3 tygodni ciąża jest zagrożona przez odklejające się łożysko :(

Mamy ten sam termin :)
Lez i odpoczywaj i będzie dobrze. Trzymam kciuki :*

Mi f*iorda też pomaga, daję też młodemu jak go boli gardło.

:o pięknie.... Były mojej koleżanki, lekarz, ma na imię Narcyz.. no rodziców czasami ponosi fantazja...

Kiedyś też miałam do czynienia z klientką: Angelika Ojczenasz... oraz w książce telefonicznej (jak jeszcze istniały) znalazłam Aldonę Zasłonę.. true story :D

Ja znam aldone kipigroch :D
A co do śmiesznych imion..
To co myślicie o imieniu Denis ? Tylko szczerze ?:)
Nie ma mojego szpitala :(

To u nas będzie problem - oboje uwielbiamy szarości [emoji23]
Mówię mu wczoraj, że już chciałabym płeć znać, że mam nadzieję, że na prenatalnych się dowiem, bo bym jakąś wyprawkę itd zaczęła szyć /kupować, a on mi na to z rozbrajającą szczerością: przecież możemy wszystko szare albo białe kupować....
No i co takiemu powiedzieć? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ma rację :D Ja dla chłopców mega lubię klasykę- szary oczywiście :D granat, biały, czerwony.. trochę zieleni czasami z granatem... mam natomiast mega awersję do pomarańczowego i żółtego. No nie ma opcji.

Hahahahah mojej koleżanki córka też jak ja opisywała to napisała że jej mama lubi najbardziej leżeć, oglądać telewizję i grać na telefonie [emoji23][emoji23][emoji23] wstydziła się później iść do szkoły [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

No właśnie..! Potem wstyd..! Całe szczęście że nie napisał np. moja mama lubi pić wino wieczorem :-D:-D

Masz rację leżenie w domu przy dziecku nie jest łatwe, ale synek sporo juz rozumie. Niestety sam sobie jeść nie zrobi . Ale jest już trochę lepiej , krwiak który towarzyszy odklejającemu się łożysku trochę zmalał. Synek w brzuchu zaczyna się ruszać więc jestem trochę spokojniejsza.
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji4] i rozgość się tutaj, mamy super ekipę [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Czesc :) z aplikacja zaczynamy dziś 18tydzien :) za trzy tygodnie wizyta, trochę długo ale mam nadzieję, że zleci :)
Poducha super :D ale ciężko się wygrzebać do łazienki [emoji14]

Klaudia mi osobiście się nie podoba ale to jest Wasza decyzja i to Wam ma się podobać [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

reklama
Poducha super :D ale ciężko się wygrzebać do łazienki :p

Moja sąsiadka ma synka co ma Denis na imie na początku mi dziwnie było ale potem się przyzwyczailam

Do góry