kinga30
Fanka BB :)
I jak tam?Dziekuje dziewczyny zaraz wchodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam?Dziekuje dziewczyny zaraz wchodze
Ja spaliłam wszystkie naleśniki... Jak nigdy kur... :/ za do kapuśniak z domowej kapusty się udał uff chociaż coś...To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon.
No lepiej miec na zmiane, bo u nas nie dalo sie zabrac do prania. Nawet teraz jeszcze steka jak kaze jej oddac do pralki[emoji23]To ja za tydzień ( po wypłacie bo trochę za dużo ostatnio szalałam i mnie fabryczne domu wyrzuci) pójdę po drugiego żeby był na zmianę taki sam [emoji16][emoji16]
Super, ze wszystko ok!Ja już po wizycie wszystko ok i dalej dziewczynka[emoji7] jedynie muszę brać żelazo bo mi hemoglobina spadła.Nie mam zdjęcia niestety ale za dwa tygodnie połówkowe 3D [emoji39]
Synek musiał oczywiście konika zapakować w rożek chociaż miałam modela do przymiarkiSliczny[emoji5] Ale konikowi wygodnie[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Oki ;-)Ale sliczne wzory. Mozesz wkleic linka do watku zakupowego? Moze mi sie przyda po prenatalnych[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Nie martw się... Mojej siostrze też się skracala szybko... A jakimś cudem ciążę miała przenoszonaDziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciatkiem wszystko dobrze, serduszko pieknie bije, krecilo sie.
Niestety to tyle dobrych wiesci. Szyjka sie jednak skraca. Dwa tygodnie pozniej niz poprzednio. Lekarz powiedzial, ze zalozymy pessar, bo nie bedziemy czekac az sie skroci tak, ze nie bedzie sie dalo zalozyc. Pobral mi wymaz z kanalu szyjki i jak bedzie wynik nedziemy sie umawiac na przyszly tydzien. Mam nic kompletnie nie dzwigac i tyle.
Jestem troche podlamana. Juz od rana mam kiepski nastroj, bo fatalnie juz wygladam i w nic sie nie mieszcze. A tu jeszcze to. Liczylam na to, ze tym razem sie uda, ale nie ma tak dobrze.
Aniołek[*]8.08.2017