reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam po weekendzie, jakoś Was nadrobiłam :) U nas też koniec ferii, więc trzeba się zrywać rano do szkoły z synem buuu.
No i mamy już na grupie jedno dziecko co zmieniło płeć, mam nadzieję, że moje nie będzie następne bo mój syn dla odmiany się załamie jak będzie brat ;)
Co do bólu, to ja dziś na spaniu zbyt gwałtownie obróciłam się z boku na bok i jak mnie zabolało to, aż ze snu mnie wyrwało.
Witam też w klubie hujowych pań domu :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon. :D
Ja spaliłam wszystkie naleśniki... Jak nigdy kur... :/ za do kapuśniak z domowej kapusty się udał :D uff chociaż coś...

p19u3e3k65hz2iq1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To ja za tydzień ( po wypłacie bo trochę za dużo ostatnio szalałam i mnie fabryczne domu wyrzuci) pójdę po drugiego żeby był na zmianę taki sam [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No lepiej miec na zmiane, bo u nas nie dalo sie zabrac do prania. Nawet teraz jeszcze steka jak kaze jej oddac do pralki[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciatkiem wszystko dobrze, serduszko pieknie bije, krecilo sie.
Niestety to tyle dobrych wiesci. Szyjka sie jednak skraca. Dwa tygodnie pozniej niz poprzednio. Lekarz powiedzial, ze zalozymy pessar, bo nie bedziemy czekac az sie skroci tak, ze nie bedzie sie dalo zalozyc. Pobral mi wymaz z kanalu szyjki i jak bedzie wynik nedziemy sie umawiac na przyszly tydzien. Mam nic kompletnie nie dzwigac i tyle.

Jestem troche podlamana. Juz od rana mam kiepski nastroj, bo fatalnie juz wygladam i w nic sie nie mieszcze. A tu jeszcze to. Liczylam na to, ze tym razem sie uda, ale nie ma tak dobrze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciatkiem wszystko dobrze, serduszko pieknie bije, krecilo sie.
Niestety to tyle dobrych wiesci. Szyjka sie jednak skraca. Dwa tygodnie pozniej niz poprzednio. Lekarz powiedzial, ze zalozymy pessar, bo nie bedziemy czekac az sie skroci tak, ze nie bedzie sie dalo zalozyc. Pobral mi wymaz z kanalu szyjki i jak bedzie wynik nedziemy sie umawiac na przyszly tydzien. Mam nic kompletnie nie dzwigac i tyle.

Jestem troche podlamana. Juz od rana mam kiepski nastroj, bo fatalnie juz wygladam i w nic sie nie mieszcze. A tu jeszcze to. Liczylam na to, ze tym razem sie uda, ale nie ma tak dobrze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie martw się... Mojej siostrze też się skracala szybko... A jakimś cudem ciążę miała przenoszona :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry