G
gosc12
Gość
Dziekuje dziewczyny zaraz wchodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki slodziutki króliczek [emoji7]Zobacz załącznik 838880 a ja się dziś w H&M zachwycilam milusim krolisiem i kupilam [emoji16] może to przez to, że dziś śniło mi się, że jestem po porodzie ... W szpitalu z dzieckiem [emoji16][emoji16] że dziecko ma 3kg 500g [emoji16] mleko miałam, córcia pięknie jadła, ALE nie miałam ze sobą nic ...byłam w mojej zwykłej koszuli, w której się nie da rozpiac guzikow, ludzi było dużo a ja żeby karmić musialam całą koszule podwijac do góry [emoji1][emoji1][emoji1]
Są w h&m [emoji16] i jest też wersja chlopieca [emoji16]Jaki slodziutki króliczek [emoji7]
To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon.
Sliczny[emoji5] Ale konikowi wygodnie[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Dziekuje dziewczyny zaraz wchodze
Jakbyś mieszkała bliżej i nie byłoby to mięso, to chętnie bym się zaopiekowała [emoji23]To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon.
Super gratuluje synka :*Już po wizycie Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki
Zobacz załącznik 838856
Zakupy po prenatalnych, 1.03Są w h&m [emoji16] i jest też wersja chlopieca [emoji16]
Rozumiem [emoji16] ja się ograniczam jak mogę, ale nie zawsze mi się udaje [emoji16] ja 1.03 mam zwykłą wizytę a 6.03 prenatalne [emoji16]Zakupy po prenatalnych, 1.03
Ale będę pamiętać
Super Ola :-) gratulacje :-)Już po wizycie Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki
Zobacz załącznik 838856
Ja juz coraz czesciej rennie zazywam. Juz mi zaczyna zgaga dokuczac w nocy, a tu jeszcze polowy ciazy nie ma. Nie wiem co to bedzie dalej[emoji53]Tu 13 stopni sloneczko
Leci za szybko czas
W ndz powrot ;((((;(((;;(( i Neuss..
zyje 22/2 i prenatal w Düsseldorfie mam nadz ze pokaze sie na 3d [emoji4][emoji4][emoji4]
Jesli bardzo boli glowa paracetamol mozesz
U mnie zgaga okropna ze az zazywam gaviscon bo mleko migdaly nie pomaga