reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 838880 a ja się dziś w H&M zachwycilam milusim krolisiem i kupilam [emoji16] może to przez to, że dziś śniło mi się, że jestem po porodzie ... W szpitalu z dzieckiem [emoji16][emoji16] że dziecko ma 3kg 500g [emoji16] mleko miałam, córcia pięknie jadła, ALE nie miałam ze sobą nic ...byłam w mojej zwykłej koszuli, w której się nie da rozpiac guzikow, ludzi było dużo a ja żeby karmić musialam całą koszule podwijac do góry [emoji1][emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Jaki slodziutki króliczek [emoji7]

0d1yrjjgtd95fou3.png

To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon. :D

jestes moja idolką bo ja tez jeste ch..wa pani domu

Sliczny[emoji5] Ale konikowi wygodnie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

super ten rożek bylam na str i fakt wielki wybor mam juz w koszyku :)

Dziekuje dziewczyny :) zaraz wchodze

powodzenia !

To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon. :D
Jakbyś mieszkała bliżej i nie byłoby to mięso, to chętnie bym się zaopiekowała [emoji23]
Uwielbiam cynamon ;)

Aczkolwiek pomyślenie papryki i cynamonu - dobre, dobre [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tu 13 stopni sloneczko

Leci za szybko czas
W ndz powrot ;((((;(((;;(( i Neuss..
zyje 22/2 i prenatal w Düsseldorfie mam nadz ze pokaze sie na 3d [emoji4][emoji4][emoji4]
Jesli bardzo boli glowa paracetamol mozesz

U mnie zgaga okropna ze az zazywam gaviscon bo mleko migdaly nie pomaga
Ja juz coraz czesciej rennie zazywam. Juz mi zaczyna zgaga dokuczac w nocy, a tu jeszcze polowy ciazy nie ma. Nie wiem co to bedzie dalej[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry