reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja juz coraz czesciej rennie zazywam. Juz mi zaczyna zgaga dokuczac w nocy, a tu jeszcze polowy ciazy nie ma. Nie wiem co to bedzie dalej[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Mozna to codziennue? I gaviscon? Mnie tez dreczy dziennie
Z Nicole tak nie bylo wiec nirwiem czy to moge zazywac dzien w dzien
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Pewnie, ze wygodniej. Mi bardzo zalezalo na kp, ale mimo zacietej walki nie udalo sie. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Ale jak nie to juz nie bede tak walczyc.
Aniołek[*]8.08.2017
Prawda nawet 90g size cycusia nie da gwarancji super laktacji..... oby my wszystjie nie mialy z tym problemu
Nowaja16
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :*
@Margana dobrze ze wykryte będzie dobrze moja siostra tez miała pesser i wszystko ok donosiła ciąże i nie musiała leżeć nonstop :*
Pisałam Wam wcześniej o biegunce pogonilo mnie tylko 2 razy rano i później juz było dobrze tylko żołądek dalej wrażliwy ale jem i pije wiec jest ok :*
@Margana dobrze ze wykryte będzie dobrze moja siostra tez miała pesser i wszystko ok donosiła ciąże i nie musiała leżeć nonstop :*
Pisałam Wam wcześniej o biegunce pogonilo mnie tylko 2 razy rano i później juz było dobrze tylko żołądek dalej wrażliwy ale jem i pije wiec jest ok :*
Onaszczesliwa2018
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :*
No to dobrze że przeszło
Ja też jadłam dziś loda naszło mnie heheMorgana będzie dobrze najważniejsze ze założą w odpowiednim momencie
Ja jestem w niebie za 7,99 [emoji4]
Mango przepyszne
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Karla88
Ja też jadłam dziś loda naszło mnie hehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mnie tak samo jak zobaczyłam w lodowce w biedronce napis mango od razu taka ochota mi przyszła [emoji23]
Margana
Powodzenia jutro!Fajnie ze wizyty udane Margana bedzie dobrze ja wizytuje jutro i mam stresa...standard
Aniołek[*]8.08.2017
Jola92
Kochana będzie dobrze! Szybko wykryte-szybko zaleczone Donosiz ciążeDziewczyny jestem po wizycie. Z dzieciatkiem wszystko dobrze, serduszko pieknie bije, krecilo sie.
Niestety to tyle dobrych wiesci. Szyjka sie jednak skraca. Dwa tygodnie pozniej niz poprzednio. Lekarz powiedzial, ze zalozymy pessar, bo nie bedziemy czekac az sie skroci tak, ze nie bedzie sie dalo zalozyc. Pobral mi wymaz z kanalu szyjki i jak bedzie wynik nedziemy sie umawiac na przyszly tydzien. Mam nic kompletnie nie dzwigac i tyle.
Jestem troche podlamana. Juz od rana mam kiepski nastroj, bo fatalnie juz wygladam i w nic sie nie mieszcze. A tu jeszcze to. Liczylam na to, ze tym razem sie uda, ale nie ma tak dobrze.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja wczoraj w biedro kupiłam melona i sama go pochłonęłam w 10 minut, tak mi smakowałMorgana będzie dobrze najważniejsze ze założą w odpowiednim momencie
Ja jestem w niebie za 7,99 [emoji4]
Mango przepyszne
reklama
martaaa515
Dobrze [emoji4] odpoczywam dalej ale już w swoim łóżku jest inaczej, lepiej [emoji4] a Ty jak tam?No wkoncu w domkuA jak się czujesz
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziel się: