reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Margana - coreczka rozumiem,ze przez te 3 lata nie chodzila do zlobka/przedszkola jak nawet kataru nie miala?:)

Ja karmilam piersia obydwoch po 3 miesiace. Starszy mial alergie na krowie mleko - musialam przejsc na Nutramigen
Mlody pil Aptamil czyli pl odpowiednik Bebilon.
Teraz tez postaram sie cycem,ale nie dluzej niz 6 miesiecy.
Agatka29- a pijesz duzo wody?

Ja po masazu u fizjoterapeutki specjalnosc neuro cos tam. Bylo bosko. Bole ramion pochodza od miesni klatki piersiowej,a szyji od pach.Niezle. Kazala mi cwiczyc miesnie dna miednicy poprzez wlozenie poduszki miedzy kolana i ich zaciskanie. Moze cos pomoze.
Oczywiscie jak poszla do przedszkola zaczal sie ciagly katar[emoji6] Chodzi o to, ze znam dzieci niezlobkowe bedace dlugo na piersi, a chorujace. Nie ma reguly.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A czym się charakteryzuje opryszczka? Ja w kąciku ust mam sucha skore ( czasami daje uczucie pekania trochę skora jest tam czerwona) to chyba jest zajad? Nie znam się na tym bo ani zajadow ani opryszczek nigdy nie miałam... Mam nadzieję, że to co mam dziecku nie zagraza

f2w39n7303c24ozn.png
Tak to zajad. Nie przyjemny, ale bezpieczny[emoji6] Ja tez czesto miewam, zwlaszcza jak jestem chora. Jest na to swietna masc, ale nie w ciazy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zobacz załącznik 838880 a ja się dziś w H&M zachwycilam milusim krolisiem i kupilam [emoji16] może to przez to, że dziś śniło mi się, że jestem po porodzie ... W szpitalu z dzieckiem [emoji16][emoji16] że dziecko ma 3kg 500g [emoji16] mleko miałam, córcia pięknie jadła, ALE nie miałam ze sobą nic ...byłam w mojej zwykłej koszuli, w której się nie da rozpiac guzikow, ludzi było dużo a ja żeby karmić musialam całą koszule podwijac do góry [emoji1][emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Sliczny! Moja corka ma od urodzenia ppdobnego misia i nie rozstaje sie z nim do dzis[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

I zawsze zmiesci sie do torebki[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
I można wsadzic do zamrażarki dzięki czemu nie ma roztoczy i innych swinstw [emoji16] a po siostrzencach wiem, że zawsze metka, ucho, łapa jest ciumkana [emoji16] i siostra mi mówiła, że nie może obcinać metek bo cała maskotka traci wartość dla dziecka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

I można wsadzic do zamrażarki dzięki czemu nie ma roztoczy i innych swinstw [emoji16] a po siostrzencach wiem, że zawsze metka, ucho, łapa jest ciumkana [emoji16] i siostra mi mówiła, że nie może obcinać metek bo cała maskotka traci wartość dla dziecka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Nasz misz ma czapke z pomponem. Oj jaki ten pompon byl zawsze wyciumkany[emoji23] My zrobilismy zapas tych miskow zeby normalnie je prac, ale mloda nie dawala sie oszukac nowka[emoji6] Musialam zawsze nowego najpierw wyprac, potem wyszorowac o starego zeby zapaszku nabral i dopiero dziecku dac[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Nasz misz ma czapke z pomponem. Oj jaki ten pompon byl zawsze wyciumkany[emoji23] My zrobilismy zapas tych miskow zeby normalnie je prac, ale mloda nie dawala sie oszukac nowka[emoji6] Musialam zawsze nowego najpierw wyprac, potem wyszorowac o starego zeby zapaszku nabral i dopiero dziecku dac[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To ja za tydzień ( po wypłacie bo trochę za dużo ostatnio szalałam i mnie fabryczne domu wyrzuci) pójdę po drugiego żeby był na zmianę taki sam [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry