G
gosc12
Gość
Super gratulacje zawsze chciałam miec bliźniaczke
A ja nie
Jeszcze by sie kiedys K pomylil haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje zawsze chciałam miec bliźniaczke
Mój były kiedyś mnie pomyslil z moja młodsza siostra był wieczór co prawda ale wyobraźcie sobie moja minę jak na moich oczach zaczął przytulać siostręA ja nie
Jeszcze by sie kiedys K pomylil haha
Gratulacje[emoji7]Cześć mamusie My już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
Mój były kiedyś mnie pomyslil z moja młodsza siostra był wieczór co prawda ale wyobraźcie sobie moja minę jak na moich oczach zaczął przytulać siostrę
Moja co wizytę się tak prezentuje [emoji16][emoji16] na poprzedniej też i tez mówił, że dziewczynka, ale to był 13tc więc jeszcze 100% nie dawał [emoji16][emoji16]Jedna odwazna dziewczynka ,reszta to wstydziochy.Zadna chyba nie chciala sie tak ladnie pokazac....wiekszosc to chlopaki tak sie chwalili tym co maja.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też na początku się wzbranial a dla mnie poszedł i nawet uznał, że da się przeżyć [emoji39][emoji39]Nje ogladalam 1 ani 2 i 3 tez nie zamierzam moj K by sie zalamal jak by mial to ogladac
Nie mozliwe, ze masz taki rozmiar! Idz do braffiterki to Ci dobierze. Jestes duzo szczuplejsza ode mnie, a ja nosze obwod 65 ( tzn. juz musze kupic 70). A biust taz mam maly, a rozmiar 65F i to jest naprawde mala miska. Ile masz cm w obwodzie pod biustem?Wiem, ze maly :/ chcialabym C
Piękny ten lisek [emoji16][emoji16]Super, ze wszystko ok! Oby tak dalej[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Mój też na początku się wzbranial a dla mnie poszedł i nawet uznał, że da się przeżyć [emoji39][emoji39]
Dorobil sie chłopak porządnego ubranka [emoji16][emoji16] ja jeszcze nie kupiłam nic z ubranek (różne inne tak) i za 2 tygodnie na wypłatę idę na mały shopping [emoji16][emoji16]Oto mój skromny zakup nic wielkiego ale chciałam mieć coś już dla synka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3