@_agnieszka_ golonka nie spalona D.wlasnie ja je.
Tylko jeszcze Twojego odpoczynku/kurowania się brakuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@_agnieszka_ golonka nie spalona D.wlasnie ja je.
Ja to się dopiero rozkręcam to taki wstęp [emoji14]Dorobil sie chłopak porządnego ubranka [emoji16][emoji16] ja jeszcze nie kupiłam nic z ubranek (różne inne tak) i za 2 tygodnie na wypłatę idę na mały shopping [emoji16][emoji16]
Mój były kiedyś mnie pomyslil z moja młodsza siostra był wieczór co prawda ale wyobraźcie sobie moja minę jak na moich oczach zaczął przytulać siostrę
Nie chodzi o to, ze macie male czy duze. Chodzi o to, ze prawdopodobnie macie zle dobrane rozmiary. Ja mialam przed ciaza 65F i to jest na prawde maly biust.Tez mam taki i dobrze sie czuje tzn teraz ni urosly i nie podoba mi sie nie pasuje mi
Ja też jeszcze się nie rozkręcilam dopiero kupiłam kocyk i jedne białe body ale po polowkowych 22 lutego od razu lecę na zakupyDorobil sie chłopak porządnego ubranka [emoji16][emoji16] ja jeszcze nie kupiłam nic z ubranek (różne inne tak) i za 2 tygodnie na wypłatę idę na mały shopping [emoji16][emoji16]
Nie mozliwe, ze masz taki rozmiar! Idz do braffiterki to Ci dobierze. Jestes duzo szczuplejsza ode mnie, a ja nosze obwod 65 ( tzn. juz musze kupic 70). A biust taz mam maly, a rozmiar 65F i to jest naprawde mala miska. Ile masz cm w obwodzie pod biustem?
Aniołek[*]8.08.2017
Super! Gratuluje udanej wizyty[emoji5]Jestem już po wizycie, wszystko ok macica na 3 palce pod pępkiem, szyjka zamknięta. Wyszły mi liczne bakterie w moczu i mam brać urosept przez 4-5 dni. Następna wizyta 9 marca bo dalej nie będzie prawdopodobnie mojego lekarza. Nie podał mi wagi dzidzi, jakoś o tym nie pomyślałam, maluszek nie chciał dziś współpracować i się pokazać ale po dłuższej chwili lekarz powiedział, że armatka i kulki czyli dalej chłopiec [emoji173] Wspomniał też że lada chwila będę czuła ruchy i żeby się nie martwić, jeśli nie będą regularne bo na początku mogą być co 2-3 dni.
Teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałek.
Wlasnie nie wiem. Nie mam metrowki. Ale zmierzylam sznurkiem i sznurek linijka hahahaha. I wychodzi 73cm.
Może po prostu w sieciowkach są inne rozmiarowki a probowalas 75C? Bo ja kiedyś slyszalam, że ja to mam piersi w rozmiarze F... A nosze C na D w salonach inaczej dobioraAle jak zakladalam mniejsze w obwodzie. Np.75B to mnie cisnely :/