reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@_agnieszka_ golonka nie spalona D.wlasnie ja je.
:)
Tylko jeszcze Twojego odpoczynku/kurowania się brakuje...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dorobil sie chłopak porządnego ubranka [emoji16][emoji16] ja jeszcze nie kupiłam nic z ubranek (różne inne tak) i za 2 tygodnie na wypłatę idę na mały shopping [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja to się dopiero rozkręcam :D to taki wstęp [emoji14]

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mój były kiedyś mnie pomyslil z moja młodsza siostra był wieczór co prawda ale wyobraźcie sobie moja minę jak na moich oczach zaczął przytulać siostrę :D

Maz maz zrobil to samo. Ale padlo na moja starsza siostre :p To jedna z naszych ulubionych rodzinnych anegdotek :D Ja to sie z tego bardzo smialam, moj maz byl mega zazanowany a siostra w szoku, bo jej osobisty maz nie okazuje czulosci za dnia i przy ludziach ;)

Dorobil sie chłopak porządnego ubranka [emoji16][emoji16] ja jeszcze nie kupiłam nic z ubranek (różne inne tak) i za 2 tygodnie na wypłatę idę na mały shopping [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też jeszcze się nie rozkręcilam dopiero kupiłam kocyk i jedne białe body ale po polowkowych 22 lutego od razu lecę na zakupy :D

Nie mozliwe, ze masz taki rozmiar! Idz do braffiterki to Ci dobierze. Jestes duzo szczuplejsza ode mnie, a ja nosze obwod 65 ( tzn. juz musze kupic 70). A biust taz mam maly, a rozmiar 65F i to jest naprawde mala miska. Ile masz cm w obwodzie pod biustem?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wlasnie nie wiem. Nie mam metrowki. Ale zmierzylam sznurkiem i sznurek linijka :D hahahaha. I wychodzi 73cm.

Jestem już po wizycie, wszystko ok :) macica na 3 palce pod pępkiem, szyjka zamknięta. Wyszły mi liczne bakterie w moczu i mam brać urosept przez 4-5 dni. Następna wizyta 9 marca bo dalej nie będzie prawdopodobnie mojego lekarza. Nie podał mi wagi dzidzi, jakoś o tym nie pomyślałam, maluszek nie chciał dziś współpracować i się pokazać ale po dłuższej chwili lekarz powiedział, że armatka i kulki :D czyli dalej chłopiec [emoji173] Wspomniał też że lada chwila będę czuła ruchy i żeby się nie martwić, jeśli nie będą regularne bo na początku mogą być co 2-3 dni.
Teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałek.
Super! Gratuluje udanej wizyty[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry