reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kupiłam dzisiaj koszulę nocną do karmienia za 20 zł :) 100 % bawełna :) jutro chyba pojadę kupić jeszcze jedną. Jest to sklep TXM podobny dosyć do pepco
IMG_20180208_174521-1488x1984.jpg

Załączniki

• IMG_20180208_174521-1488x1984.jpg
    IMG_20180208_174521-1488x1984.jpg
    526,6 KB · Wyświetleń: 251
reklama
Nie chodzi o to, ze macie male czy duze. Chodzi o to, ze prawdopodobnie macie zle dobrane rozmiary. Ja mialam przed ciaza 65F i to jest na prawde maly biust.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mozliwe ale 75 mnie uciska, jak zapne to ledwo oddycham. A 80/85 jest okej. Teraz jak piersi podrosly to w sam raz.

Pytalam dzisiaj lekarza o kremy na cellulit. Powiedziala ze mozna kazdych uzywac ponieważ nie trafiaja to krwiobiegu... Ale to nic nie da bo zadna masc nie zwalczy cellulitu w ciazy...

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Powiem tak - nie wierzyłabym bym w to...

Wszystko co na skórze może trafić do krwioobiegu...
składniki mydła antybakteryjnego znaleziono w mleku podczas KP, a jako dowód przenikania przez skórę jak dla mnie wystarczy skuteczność plasterków antykoncepcyjnych, nikotynowych itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale jak zakladalam mniejsze w obwodzie. Np.75B to mnie cisnely :/
To jest tylko takie wrazenie na poczatku. Trzeba sie przyzwyczaic do nowego rozmiaru, ale potem na prawde nie czuc, ze ma sie stanik na sobie. To obwod musi utrzymywac biust, a nie ramiaczka. Biustonosz powinien sie trzymac bez problemu bez ramiaczek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale mam w miescie taki sklep gdzie dobieraja rozmiar. Moze sie przejde :) placi sie za taka usluge ? Musze kupic przy tym jakis stanik ?
Wiesz co roznie to bywa. Ja jak bylam to nie placilam za porade. Do kupba w sumie tez mnie nikt nie zmuszal, ale kupilam jeden taki drogi, a potem zamawiawal juz przez internet duzo tansze[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Maz maz zrobil to samo. Ale padlo na moja starsza siostre [emoji14] To jedna z naszych ulubionych rodzinnych anegdotek :D Ja to sie z tego bardzo smialam, moj maz byl mega zazanowany a siostra w szoku, bo jej osobisty maz nie okazuje czulosci za dnia i przy ludziach ;)
A jej mąż jaka musiał mieć minę jak się dowiedZiał [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry