reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kupiłam dzisiaj koszulę nocną do karmienia za 20 zł :) 100 % bawełna :) jutro chyba pojadę kupić jeszcze jedną. Jest to sklep TXM podobny dosyć do pepco
IMG_20180208_174521-1488x1984.jpg

Załączniki

• IMG_20180208_174521-1488x1984.jpg
    IMG_20180208_174521-1488x1984.jpg
    526,6 KB · Wyświetleń: 256
reklama
Nie chodzi o to, ze macie male czy duze. Chodzi o to, ze prawdopodobnie macie zle dobrane rozmiary. Ja mialam przed ciaza 65F i to jest na prawde maly biust.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mozliwe ale 75 mnie uciska, jak zapne to ledwo oddycham. A 80/85 jest okej. Teraz jak piersi podrosly to w sam raz.

Pytalam dzisiaj lekarza o kremy na cellulit. Powiedziala ze mozna kazdych uzywac ponieważ nie trafiaja to krwiobiegu... Ale to nic nie da bo zadna masc nie zwalczy cellulitu w ciazy...

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Powiem tak - nie wierzyłabym bym w to...

Wszystko co na skórze może trafić do krwioobiegu...
składniki mydła antybakteryjnego znaleziono w mleku podczas KP, a jako dowód przenikania przez skórę jak dla mnie wystarczy skuteczność plasterków antykoncepcyjnych, nikotynowych itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale jak zakladalam mniejsze w obwodzie. Np.75B to mnie cisnely :/
To jest tylko takie wrazenie na poczatku. Trzeba sie przyzwyczaic do nowego rozmiaru, ale potem na prawde nie czuc, ze ma sie stanik na sobie. To obwod musi utrzymywac biust, a nie ramiaczka. Biustonosz powinien sie trzymac bez problemu bez ramiaczek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale mam w miescie taki sklep gdzie dobieraja rozmiar. Moze sie przejde :) placi sie za taka usluge ? Musze kupic przy tym jakis stanik ?
Wiesz co roznie to bywa. Ja jak bylam to nie placilam za porade. Do kupba w sumie tez mnie nikt nie zmuszal, ale kupilam jeden taki drogi, a potem zamawiawal juz przez internet duzo tansze[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Maz maz zrobil to samo. Ale padlo na moja starsza siostre [emoji14] To jedna z naszych ulubionych rodzinnych anegdotek :D Ja to sie z tego bardzo smialam, moj maz byl mega zazanowany a siostra w szoku, bo jej osobisty maz nie okazuje czulosci za dnia i przy ludziach ;)
A jej mąż jaka musiał mieć minę jak się dowiedZiał [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry