reklama
G
gosc12
Gość
Nie chodzi o to, ze macie male czy duze. Chodzi o to, ze prawdopodobnie macie zle dobrane rozmiary. Ja mialam przed ciaza 65F i to jest na prawde maly biust.
Aniołek[*]8.08.2017
Mozliwe ale 75 mnie uciska, jak zapne to ledwo oddycham. A 80/85 jest okej. Teraz jak piersi podrosly to w sam raz.
Powiem tak - nie wierzyłabym bym w to...Pytalam dzisiaj lekarza o kremy na cellulit. Powiedziala ze mozna kazdych uzywac ponieważ nie trafiaja to krwiobiegu... Ale to nic nie da bo zadna masc nie zwalczy cellulitu w ciazy...
Wszystko co na skórze może trafić do krwioobiegu...
składniki mydła antybakteryjnego znaleziono w mleku podczas KP, a jako dowód przenikania przez skórę jak dla mnie wystarczy skuteczność plasterków antykoncepcyjnych, nikotynowych itd.
Margana
Fanka BB :)
To jest tylko takie wrazenie na poczatku. Trzeba sie przyzwyczaic do nowego rozmiaru, ale potem na prawde nie czuc, ze ma sie stanik na sobie. To obwod musi utrzymywac biust, a nie ramiaczka. Biustonosz powinien sie trzymac bez problemu bez ramiaczek.Ale jak zakladalam mniejsze w obwodzie. Np.75B to mnie cisnely :/
Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
No tak [emoji16] ja czytałam książki a narzeczony na niby albo podatek od miłości? Jest teraz tych komedii na walentynki pełnoJak nie ogladalan dwoch pierwszych czesci to raczej sie nie skusze na trzecia. Nawet bym nie wiedziala o co chodzi
Margana
Wiesz co roznie to bywa. Ja jak bylam to nie placilam za porade. Do kupba w sumie tez mnie nikt nie zmuszal, ale kupilam jeden taki drogi, a potem zamawiawal juz przez internet duzo tansze[emoji5]Ale mam w miescie taki sklep gdzie dobieraja rozmiar. Moze sie przejde placi sie za taka usluge ? Musze kupic przy tym jakis stanik ?
Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Wierzę [emoji16][emoji16] nawet nie przypuszczałam, że na tym zakonczysz [emoji16] ale już Maluch coś ma [emoji16] golutki chodzić nie będzie [emoji16][emoji16]Ja to się dopiero rozkręcam to taki wstęp [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Margana
Ojej to super! Rozumiem, ze dzieciaczki zdrowe? Gratuluje coreczek[emoji3]Cześć mamusie My już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
Aniołek[*]8.08.2017
G
gosc12
Gość
To 80 to nie jest dobrze dobrany rozmiar. Ja maja z 78 cm dobrany mam wlasnie 70 i trzyma idealnie. Teraz mam 82 cm i dopiero wskoczylam w 75
Zaraz zobacze czy sie zapne w 75. Ale ciezko z tego co pamietam
reklama
SzczęśliwaCiężarna
A jej mąż jaka musiał mieć minę jak się dowiedZiał [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Maz maz zrobil to samo. Ale padlo na moja starsza siostre [emoji14] To jedna z naszych ulubionych rodzinnych anegdotek Ja to sie z tego bardzo smialam, moj maz byl mega zazanowany a siostra w szoku, bo jej osobisty maz nie okazuje czulosci za dnia i przy ludziach
Podziel się: