reklama
G
gosc12
Gość
Chyba czuje ruchy, od kad przyszlam do domu i sobie leze. Czuje jak by mi cos sie przeslizgiwalo od wewnetrznej srrony brzucha. I dokladnie tam na samym dole nad wzgorkiem. Jeszcze poczekam az bede pewna, ale wczesniej czegos takiego nie czulam. Do tego nigdy w tym miejscu.
Nie za wczesnie by bylo na ruchy ? Pojutrze koncze 16
Nie za wczesnie by bylo na ruchy ? Pojutrze koncze 16
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]
moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]
G
gosc12
Gość
ja w tej mojej depresji 4 pierdziele przytylam od poczatku 2 kg a paczek nie pyta pączek rozumie...
Pisalas wczesniej, ze czujesz sie brzydka. I cera i wlosy..
Moze idz do fryzjera, zmien fryzure, pomaluj sie ladnie ubierz i idz do kina ?
Zrob cos dla siebie ?
Ja tak sie czulam na poczatku ciazy, tluste wlosy, upocona, bo ciagle lezalam i umieralam.
Na dniach zauwazylam, ze cera troszke poprawila, moze od tego, ze co drugi dzien spedzam na dworze przynajmniej pol dnia. Swieze powietrze, troche zimna..
G
gosc12
Gość
Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]
Ja jestem ślepa
G
gosc12
Gość
Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]
Tam gdzie pokazuje powienien byc siusiak ? A nie ma wiec dziewczynka tak ? Czy to nie te miejsce ?
Agatka29
Hahaha dobra jest prawie szpagat, mała akrobatkaZrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]
Ooo mi też coś takiego właśnie gin pokazywał, że to niby świadczy o dziewczynce, ale że to 16tydz to mi 100% jeszcze nie daZrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]
Nawet patrzę na swoje ujęcie USG i tak samo to wygląda ta "szparka" jak to nazwał mój lekarz
Chocolateri
Praca i do tego jakiś wirus załapałam, ledwie zipie. Brzuch coraz bardziej daje popalić. Jedno maleństwo ułożyło się przy pęcherzu. W nocy co godzine budzi mnie ból i muszę siusiu. A miało być tak pięknie [emoji23]@Chocolateri co tam słychać u ciebie? Jak tam dzieciaczki rosną?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karla88
Pisalas wczesniej, ze czujesz sie brzydka. I cera i wlosy..
Moze idz do fryzjera, zmien fryzure, pomaluj sie ladnie ubierz i idz do kina ?
Zrob cos dla siebie ?
Ja tak sie czulam na poczatku ciazy, tluste wlosy, upocona, bo ciagle lezalam i umieralam.
Na dniach zauwazylam, ze cera troszke poprawila, moze od tego, ze co drugi dzien spedzam na dworze przynajmniej pol dnia. Swieze powietrze, troche zimna..
Właśnie idę w sb do fryzjera moje włosy zaczęły żyć swoim życiem nie układają się w żadna Str ..
W szafie same małe rozmiary [emoji23] jezuuu mam
Taki dzień narzekania ze szok
Podziel się: