reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooo mi też coś takiego właśnie gin pokazywał, że to niby świadczy o dziewczynce, ale że to 16tydz to mi 100% jeszcze nie da :)

Nawet patrzę na swoje ujęcie USG i tak samo to wygląda ta "szparka" jak to nazwał mój lekarz :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
U mnie 17 tydzień 1 dzień [emoji16] skoro mówi, że 100% to musi być pewny bo nie wywieralam presji [emoji16] poprosiłam tylko by sprawdził czy nic nie wyrosło [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Pytalam dzisiaj lekarza o kremy na cellulit. Powiedziala ze mozna kazdych uzywac ponieważ nie trafiaja to krwiobiegu... Ale to nic nie da bo zadna masc nie zwalczy cellulitu w ciazy...

0d1ysek2pjkx1f5v.png

Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]
1518100287-489637d2cea16245-aaaaaa.jpeg
moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Jedna odwazna dziewczynka ,reszta to wstydziochy.Zadna chyba nie chciala sie tak ladnie pokazac....wiekszosc to chlopaki tak sie chwalili tym co maja.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytalam dzisiaj lekarza o kremy na cellulit. Powiedziala ze mozna kazdych uzywac ponieważ nie trafiaja to krwiobiegu... Ale to nic nie da bo zadna masc nie zwalczy cellulitu w ciazy...

0d1ysek2pjkx1f5v.png

No to napewno żaden krem nie ujędrni ani nie zlikwiduje pomarańczowej skórki tylko ćwiczenia i zdrowe odżywianie
Ja miałam swoją trenerkę z która ćwiczyłam i ona naprawdę 0% tłuszczu umięśniona super figura a na udach tez pojawiał
Jej się cellulit czasem

16udyx8di9hvrs5t.png

U mnie 17 tydzień 1 dzień [emoji16] skoro mówi, że 100% to musi być pewny bo nie wywieralam presji [emoji16] poprosiłam tylko by sprawdził czy nic nie wyrosło [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ale na zbliżeniu to wygląda jak pipka, więc raczej nie tylko brak siusiaka ;) I jak lekarz daje 100 % to możesz już kupować sukienki :) U mnie na fotce wygląda to bardzo podobnie, ale z sukienkami się wstrzymam do kolejnej wizyty 6.03. To będzie 20tc więc już powinno być 100% :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Właśnie idę w sb do fryzjera moje włosy zaczęły żyć swoim życiem nie układają się w żadna Str ..
W szafie same małe rozmiary [emoji23] jezuuu mam
Taki dzień narzekania ze szok

16udyx8di9hvrs5t.png
Oj tam male rozmiary,miescisz sie jeszcze w nie ? Ja dzis kolezanke spotkalam a ona do mnie kiedy przutyjesz patyczaku, powiedzialam ze w ciazy jestem i ze to polowa a ona do mnie ze nic nie widac.....ale ja juz roznice widze.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No to napewno żaden krem nie ujędrni ani nie zlikwiduje pomarańczowej skórki tylko ćwiczenia i zdrowe odżywianie
Ja miałam swoją trenerkę z która ćwiczyłam i ona naprawdę 0% tłuszczu umięśniona super figura a na udach tez pojawiał
Jej się cellulit czasem

16udyx8di9hvrs5t.png
Wiem wiem tylko lekarz powiedział ze zadna metoda nie pomoze w ciazy na celulit ze wzgledu na zbierajaca sie wodę pod skora... Dopiero po porodzie ciało bedzie podatne

0d1ysek2pjkx1f5v.png

reklama
Praca i do tego jakiś wirus załapałam, ledwie zipie. Brzuch coraz bardziej daje popalić. Jedno maleństwo ułożyło się przy pęcherzu. W nocy co godzine budzi mnie ból i muszę siusiu. A miało być tak pięknie [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tak samo w nocy co trochę siku,chociaż ostatnio już tylko dwa razy wstaje :) to dobrze że wszystko u Was oki ;)

Do góry