reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To i ja się pochwalę moimi dzisiejszymi wypiekami :) Gniazdka wiedeńskie(pieczone!) polane lukrem z nutą cytryny :) Pierwszy raz używałam szprycy cukierniczej więc ten kształt nie jest super, ale jak na pierwszy raz nie narzekam :) Spróbowałam jednego i powiem Wam, że te pieczone wcale nie są gorsze od klasycznych smażonych. Stasiowi też smakowało :D

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt,dzis jeszcze Ola wizytuje z tego co pamietam.

@_agnieszka_ golonka nie spalona D.wlasnie ja je. Oliwia po obiedzie zjadla dwa paczki masakra maja taki apetyt ze to szok.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jeszcze ja :) i chyba z tego co pamiętam to @Peugeotka36

reklama
Ja już po wizycie [emoji2] na 100% dziewczynka [emoji16] 210gram [emoji16] zdjęcia nie mam :) nagrałam film , ale tu nie da się wrzucić :) szyjka ponad 5cm, zamknieta :) łożysko nisko dość, ale lekarz mówi, że się podniesie :)

f2w39n7303c24ozn.png
Gratulacje :) jest dziewczynka :) fajnie :))))

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mozna pic sok z malin ?
Slyszalam, ze na koniec ciazy pije sie zeby wywolac skurcze porodowe.
A ja pije duze ilosci wody z syropem do wody. Zostala mi butelka cytryny z malina. I obawiam sie pic. Sok kupny, a skurcze wywoluje chyba z prawdziwej maliny, donowej roboty ? Czy taki tez ?

To o wywar z liści malin chodzi
W soku raczej to koło malin nie stało hehe

16udyx8di9hvrs5t.png

Tak jeszcze ja :) i chyba z tego co pamiętam to @Peugeotka36
U mnie to wybryk z usg

Te najwazniejsze 22/2 w klinice gdzue byli nifty tam dokl sprawdza franusia i jak sie uda 3d

Jestem zla mimo ze kuoilam super spodnice sobie I sukienke

Spotkalam kumpele ktora nie wiedziala o ciazy Patrzy I mowi oszalalas Jak ty dasz rade
Dodam ona tez niewie ze nicole z ivf
Mialam chec wykrzyczec ze sadzilam ze jestem nieplodna ale steierdzilam po co I tak by nie zrozumiala mozliwe

Sprzedawca to samo o rany tak mala roznica ? Miedzy ciaza no I moja odp

U mnie to wybryk z usg

Te najwazniejsze 22/2 w klinice gdzue byli nifty tam dokl sprawdza franusia i jak sie uda 3d

Jestem zla mimo ze kuoilam super spodnice sobie I sukienke

Spotkalam kumpele ktora nie wiedziala o ciazy Patrzy I mowi oszalalas Jak ty dasz rade
Dodam ona tez niewie ze nicole z ivf
Mialam chec wykrzyczec ze sadzilam ze jestem nieplodna ale steierdzilam po co I tak by nie zrozumiala mozliwe

Sprzedawca to samo o rany tak mala roznica ? Miedzy ciaza no I moja odp

W ogole nie rozumiem co napisalas.
Napiss jeszcze raz ale spokojnie wyjasni

reklama
Do góry