reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Chyba czuje ruchy, od kad przyszlam do domu i sobie leze. Czuje jak by mi cos sie przeslizgiwalo od wewnetrznej srrony brzucha. I dokladnie tam na samym dole nad wzgorkiem. Jeszcze poczekam az bede pewna, ale wczesniej czegos takiego nie czulam. Do tego nigdy w tym miejscu.
Nie za wczesnie by bylo na ruchy ? Pojutrze koncze 16 :)

Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]
1518100287-489637d2cea16245-aaaaaa.jpeg
moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

ja w tej mojej depresji 4 pierdziele przytylam od poczatku 2 kg a paczek nie pyta pączek rozumie...

Pisalas wczesniej, ze czujesz sie brzydka. I cera i wlosy..
Moze idz do fryzjera, zmien fryzure, pomaluj sie ladnie ubierz i idz do kina ?
Zrob cos dla siebie ?
Ja tak sie czulam na poczatku ciazy, tluste wlosy, upocona, bo ciagle lezalam i umieralam.
Na dniach zauwazylam, ze cera troszke poprawila, moze od tego, ze co drugi dzien spedzam na dworze przynajmniej pol dnia. Swieze powietrze, troche zimna..

Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]
1518100287-489637d2cea16245-aaaaaa.jpeg
moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ooo mi też coś takiego właśnie gin pokazywał, że to niby świadczy o dziewczynce, ale że to 16tydz to mi 100% jeszcze nie da :)

Nawet patrzę na swoje ujęcie USG i tak samo to wygląda ta "szparka" jak to nazwał mój lekarz :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

@Chocolateri co tam słychać u ciebie? Jak tam dzieciaczki rosną?
Praca i do tego jakiś wirus załapałam, ledwie zipie. Brzuch coraz bardziej daje popalić. Jedno maleństwo ułożyło się przy pęcherzu. W nocy co godzine budzi mnie ból i muszę siusiu. A miało być tak pięknie [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pisalas wczesniej, ze czujesz sie brzydka. I cera i wlosy..
Moze idz do fryzjera, zmien fryzure, pomaluj sie ladnie ubierz i idz do kina ?
Zrob cos dla siebie ?
Ja tak sie czulam na poczatku ciazy, tluste wlosy, upocona, bo ciagle lezalam i umieralam.
Na dniach zauwazylam, ze cera troszke poprawila, moze od tego, ze co drugi dzien spedzam na dworze przynajmniej pol dnia. Swieze powietrze, troche zimna..

Właśnie idę w sb do fryzjera moje włosy zaczęły żyć swoim życiem nie układają się w żadna Str ..
W szafie same małe rozmiary [emoji23] jezuuu mam
Taki dzień narzekania ze szok

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry