reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakiego ja mam dzisiaj lenia...

Ale rano ugotowałam curry z ciecierzycy, pospałam, a potem trochę powalczyłam z listą wyprawkową ;)
Ale w końcu pora się ruszyć ;)
Może wezmę się za szycie torby dla mamy i dla męża, mam koncepcję, ale jeszcze muszę dopracować..
Tkanina wierzchnia co prawda dojdzie w przyszłym tygodniu, ale za podszewkę już się mogę wziąć, a zwłaszcza za rozrysowywanie wykroju - trzeba to zrobić, a czasu na to trochę idzie...

Dla męża "prosta" męska torba (ale poprzednio kieszeń na "drobiazgi" zajęła naprawdę sporo czasu...), dla mamy torba, która ma opcję założenia jako plecak - odkąd uszyłam taką kilka lat temu, to innej nie chce (tzn kształt oczywiście może być inny, ale opcja torba/plecak musi być...)

Parę fotek w trakcie szycia poprzedniej torby męża (gotowej nie mam...):
c38ba0bfcbe89d26ceb48bfc0269404f.jpg
a8730e28717d1db29f8d445b0911a5e8.jpg
1e9e412b97a4c87312c3be88cac3af61.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Sprobuj nie wracac i za to za rok pieniedzy co bys wydala na fajke kuoic super buty lub torbe ;) ja suadlam kiedts z kartka napisalam plusy minusy fajek, a bylam taka ze popristu lubialam ten smak kawa fajka
Rzucilam z dnia na dzien
No wlasnie ja tez lubie ta czynnosc. Fajnie by bylo nie wracac, ale zobaczymy jak to bedzie.
Po pierwszej ciazy mialam tylko popalac, a skonczylo sie na normalnym paleniu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tez wolalabym w 19 bo o wiele szybciej a moge dopiero w zaczetym 20. Ale ciesze sie bo 3D w cenie :) moze 4D tez maja to dodatkowo bym zaplacila za filmik :)
U nas jak badanie płatne to film był gratis, jak ze skierowaniem, to za film muszę zapłacić 50 albo 70zł, nie pamiętam...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam dziewczynki!! Dziekuje bardzo za polecenie mi meliski... Zasnelam w locie i spalam cala noc[emoji1][emoji1][emoji1]

Dzisiaj na 12 mam wizytę [emoji50][emoji50] ale nie spodziewam sie cudów bo na nfz a lekarka ciężka w komunikacji mam tylko nadzieje że wszystko ok i dowiem sie jaka płeć[emoji41][emoji41]

0d1ysek2w436ny0c.png
Super, ze pomoglo[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi tez pieresze prenatalne robil moj gin.
I pewnie polowkowe tez zrobi. W cenie wizyty. Ale chce jechac zrobic w 3d. A opinia dwoch lekarzy to zawsze lepiej niz jednego :)
Ja jestem zmuszona iść na kolejną wizytę do innego gina bo mój dalej w szpitalu, średnio się z tego cieszę ale co zrobić, nie zaszkodzi jak jeszcze inny lekarz spojrzy i może powie co on widzi między nóżkami :D

reklama
Mi tez pieresze prenatalne robil moj gin.
I pewnie polowkowe tez zrobi. W cenie wizyty. Ale chce jechac zrobic w 3d. A opinia dwoch lekarzy to zawsze lepiej niz jednego :)
Moja mi w poprzedniej ciąży w 3 d też zrobiła tylko za 4 d bym musiała dopłacić więc byłam zadowolona ☺️

Do góry