reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Lezaczek bujaczek super sprawa, jak mozesz sobie pozwolic na taki wydatek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jak mam pójść do h&m i wydać za 2 kompleciki około 100 zł to wolę dołożyć 50 i kupić leżaczek coś co np mi się bardzo przydało;)

16udqqmzazbcxcef.png

U mnie w szpitalu, w którym robię prenatalne jest napisane, że robi się je od 18 tygodnia do 23+6. Nie wiem od czego zależą te różnice, może też od sprzętu? Ja mam w równo skończonym 19 tygodniu.

Tez wolalabym w 19 bo o wiele szybciej a moge dopiero w zaczetym 20. Ale ciesze sie bo 3D w cenie :) moze 4D tez maja to dodatkowo bym zaplacila za filmik :)

Super, że wszystko dobrze :) Masz jakąś fotkę dzidziusia? Gin mówił Wam coś o płci?

Ładna lampka, to chyba akryl nie?

Zdjecie wkleilam, ale dosc niewyrazne. Co do plci to moj gin sie nie wypowiada, dowiem sie dopiero na polowkowym[emoji53]

A lampka to nie wiem z czego. Takie cos plastikopodobne, moze i akryl[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?

Niektórzy lekarze wolą wykonywać to usg między 20-22 tc bo wtedy dzidzia jest lepiej widoczna :) co nie znaczy, że w 19 tc jest za wcześnie ;)

Tez wolalabym w 19 bo o wiele szybciej a moge dopiero w zaczetym 20. Ale ciesze sie bo 3D w cenie :) moze 4D tez maja to dodatkowo bym zaplacila za filmik :)
Nam też powiedzieli, że jeśli dzidzia jednak będzie za mała to powtórzymy wizytę i badanie np za tydzień i nie będę musiała dodatkowo płacić :) więc jestem spokojniejsza. Ja mam za darmo pierwsze i drugie, za trzecie będę musiała zapłacić 220zł. Zapis na 4d kosztuje dodatkowo 100zł a na 2d 50 zł.

reklama
Do góry