reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

:-) to będziemy zajadać przed wizytą pączki lub po. Ja na prenatalne nie wybieram się ;-)
Oj ja to lepiej po bo nie chce, żeby na wadze mi cuda wyszły [emoji28]

Ola na kazdej wizycie ci robi usg? Bo ty prywatnie chodzisz z tego co pamietam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak prywatnie chodzę i mam na każdej wizycie usg ale nie jest obowiązkowe, jeśli chce to mi robi. Sama wizyta kosztuje 100 zł a za usg dodatkowo 50 zł. Najpierw bada na fotelu. Dodatkowo przed każdą wizytą mam mierzone ciśnienie i jestem ważona.

reklama
Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?

Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?
Moja mówiła, że spokojnie możemy zrobić a jak nie to zrobimy jeszcze raz. Ale mi wszystko moja gin robi

Witam sie z rana :) humor dobry bo opuszczam dzis oddzial wiezienny- czyt.zakazny z synem :D pora do domu

7u22gzu3fqrpf7u3.png
O to super! A cos mu wyszlo?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mnie też powiedzieli, że 20-22, ale pewnie zależy gdzie.. Ja robię w gyncentrum.

0d1yrjjgtd95fou3.png

To dzień lepszy jak same dobre wiadomości;) super;)

Witam w czwartek:-):-):-) nawet się wyspałam ;) młoda wstała razem ze mną ;)

Dziewczyny jadę w niedzielę do chrzesnej syna w odwiedziny. Urodziła 23 stycznia córeczkę;)

Co kupić w prezencie? Ciuszki? Przeciez dziecko zaraz wyrośnie. Myślałam o lezaczku buziaczki takim 3w1 ja miałam przy synu i bardzo sobie chwalę co myślicie?

16udqqmzgjmhetdf.png
Lezaczek bujaczek super sprawa, jak mozesz sobie pozwolic na taki wydatek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Też mam od początku przeczucia na chłopca :) Chociaż zawsze marzyła mi się córka, nawet sobie nie chciałam wyobrażać, że kiedyś mogę mieć syna :p Nic chłopięcego mi się nie podobało a teraz się cieszę nawet bardziej, że prawdopodobnie będzie synek :)

Ja zawsze marzylam o corce, mialam podobne odczucis zwiazane z synkiem :D
A teraz chyba bardziej bym chciala zeby wyszlo, ze to chlopiec mozliwe, że ze wzgledu na rodzine i K. Ciaglr gadaja ze bedzie corka i ze chcieli by dziewczynke. I tak troche na zlosc by sie pojawil siusiak :D

reklama
U mnie w szpitalu, w którym robię prenatalne jest napisane, że robi się je od 18 tygodnia do 23+6. Nie wiem od czego zależą te różnice, może też od sprzętu? Ja mam w równo skończonym 19 tygodniu.

Do góry