reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

:-) to będziemy zajadać przed wizytą pączki lub po. Ja na prenatalne nie wybieram się ;-)
Oj ja to lepiej po bo nie chce, żeby na wadze mi cuda wyszły [emoji28]

Ola na kazdej wizycie ci robi usg? Bo ty prywatnie chodzisz z tego co pamietam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak prywatnie chodzę i mam na każdej wizycie usg ale nie jest obowiązkowe, jeśli chce to mi robi. Sama wizyta kosztuje 100 zł a za usg dodatkowo 50 zł. Najpierw bada na fotelu. Dodatkowo przed każdą wizytą mam mierzone ciśnienie i jestem ważona.

reklama
Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?

Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?
Moja mówiła, że spokojnie możemy zrobić a jak nie to zrobimy jeszcze raz. Ale mi wszystko moja gin robi

Witam sie z rana :) humor dobry bo opuszczam dzis oddzial wiezienny- czyt.zakazny z synem :D pora do domu

7u22gzu3fqrpf7u3.png
O to super! A cos mu wyszlo?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mnie też powiedzieli, że 20-22, ale pewnie zależy gdzie.. Ja robię w gyncentrum.

0d1yrjjgtd95fou3.png

To dzień lepszy jak same dobre wiadomości;) super;)

Witam w czwartek:-):-):-) nawet się wyspałam ;) młoda wstała razem ze mną ;)

Dziewczyny jadę w niedzielę do chrzesnej syna w odwiedziny. Urodziła 23 stycznia córeczkę;)

Co kupić w prezencie? Ciuszki? Przeciez dziecko zaraz wyrośnie. Myślałam o lezaczku buziaczki takim 3w1 ja miałam przy synu i bardzo sobie chwalę co myślicie?

16udqqmzgjmhetdf.png
Lezaczek bujaczek super sprawa, jak mozesz sobie pozwolic na taki wydatek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Też mam od początku przeczucia na chłopca :) Chociaż zawsze marzyła mi się córka, nawet sobie nie chciałam wyobrażać, że kiedyś mogę mieć syna :p Nic chłopięcego mi się nie podobało a teraz się cieszę nawet bardziej, że prawdopodobnie będzie synek :)

Ja zawsze marzylam o corce, mialam podobne odczucis zwiazane z synkiem :D
A teraz chyba bardziej bym chciala zeby wyszlo, ze to chlopiec mozliwe, że ze wzgledu na rodzine i K. Ciaglr gadaja ze bedzie corka i ze chcieli by dziewczynke. I tak troche na zlosc by sie pojawil siusiak :D

reklama
U mnie w szpitalu, w którym robię prenatalne jest napisane, że robi się je od 18 tygodnia do 23+6. Nie wiem od czego zależą te różnice, może też od sprzętu? Ja mam w równo skończonym 19 tygodniu.

Do góry