reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]

Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.

0d1ysek2w436ny0c.png
Super, ze wszystko dobrze! I po cichu gratuluje synka[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To moze byc i luty, ale pewnie kilka dziewczyn ma do poczatku marca polowkowe :)
Ja też mam w marcu (1), choć termin na 9.07, ale nie musicie na mnie czekać ;)
Myślę, że giełda będzie potem też się rozwijać, nie tylko z powodu "zakupów nietrafionych płciowo", ale zwłaszcza jak się okaże, że ktoś ma np 2 wanienki (bo drugą dostał..), i tak dalej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?
Ja mam mieć w 19,4 tyg tak mi ginekolog do której chodzę wyznaczyła wizytę,zresztą dziecko większe parę dni to wyjdzie jakbym juz w równym 20 była :p

@Wronka199 gratulacje [emoji173]

@klaudiaa975 kupując bujaczek też tak myślałam, że wloze i sobie polezy, a ja obiad zrobię. Taaa... syn był nieodkladalny. Wszystko robiłam z nim w chuscie. Później w nosidle.[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Popatrzcie widełki dają od kiedy do kiedy te badania mają być zrobione. A lekarz mówił mi, że tyle razy prosił rejestratorki żeby nie rejestrowały z 13 tc bo dziecko jest za duże na te I pomiary i nie chce współpracować. I tak też u nas było.

Ja miałam badanie 13 tc + 3- tak mi kazali się zapisać... trzeba po prostu ustalać ze swoim lekarzem i tyle

@Nonkatoja nie przewidzisz jaki egzemplarz się urodzi... ja miałam super wanienkę montowaną na takich płozach na brzegach wanny, wygodna, fajna etc. I co z tego, jak moje dziecko darło się jak je wkładaliśmy do kąpieli... z pieluszką, bez, cieplejsza woda, chłodniejsza- nic nie pomagało, był ryk. Nie znam innego dziecka które nie lubiło kąpieli. Więc co? Jedno z nas wchodziło do wanny, drugie wkładało dziecko i potem odbierało :) I kąpaliśmy się wspólnie kilka miesięcy :))))

Ostatnia edycja:
Do góry