reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Otwieramy lipcowy bazarek pod koniec marca :D
Dlaczego na koniec?
Ja myślę, że już po walentynkach, jak pierwsze z nas zaczną mieć połówkowe ;)
Potem będzie trzeba tylko nie zapomnieć o wątku ;)
Pamiętam cały czas o tym, i nawet w "wolnych chwilach" powstaje opis (taki z punktami do uzupełnienia, żeby skopiować "szablon" i uzupełnić co trzeba, bo biorąc pod uwagę mózg w ciąży, to ja np. na 100% nie napisałabym ceny, albo rozmiaru, albo innych ważnych cech ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dlaczego na koniec?
Ja myślę, że już po walentynkach, jak pierwsze z nas zaczną mieć połówkowe ;)
Potem będzie trzeba tylko nie zapomnieć o wątku ;)
Pamiętam cały czas o tym, i nawet w "wolnych chwilach" powstaje opis (taki z punktami do uzupełnienia, żeby skopiować "szablon" i uzupełnić co trzeba, bo biorąc pod uwagę mózg w ciąży, to ja np. na 100% nie napisałabym ceny, albo rozmiaru, albo innych ważnych cech ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

To moze byc i luty, ale pewnie kilka dziewczyn ma do poczatku marca polowkowe :)

Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]

Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.

0d1ysek2w436ny0c.png
Gratki :)

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A spotykacie sie z ubrankami nie wkladanymi przez glowke ? Bo takie beda potrzebne na po porodzie. Nie rozgladalam sie jeszcze po sklepach, jedynie po Pepco ale tam nie widzialam.
Sa takie body na napy lub wiazane. A jak wkladane przez glowe to trzeba patrzec zeby mialy takie zakladki na ramionkach.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pamietam, ze kilka dziewczyn jest umowionych na polowkowe po 19tygodniu. Ja teraz dzwonilam sie zapisac i powiedziala ze miedzy 20a 22 tygodniem robią. Ale jeszcze za wczesnie i mam dzwonic za tydzien/dwa. U Was ten 19 tydzien w takim razie nie jest za wczesnie ?

Ja mam w 21 tyg prenatalne już się umówiłam jak byłam w 13 tyg a generalnie tel umawiają od 18 tyg skończonego do 22 woec 19 tydz chyba jest ok

16udyx8di9hvrs5t.png

Oj ja to lepiej po bo nie chce, żeby na wadze mi cuda wyszły [emoji28]

Tak prywatnie chodzę i mam na każdej wizycie usg ale nie jest obowiązkowe, jeśli chce to mi robi. Sama wizyta kosztuje 100 zł a za usg dodatkowo 50 zł. Najpierw bada na fotelu. Dodatkowo przed każdą wizytą mam mierzone ciśnienie i jestem ważona.
Chyba też zjem dopiero po wizycie. U mnie to samo podczas badania tylko ja za wszystko płacę 100zl.

reklama
Do góry