reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po. Poki co wszystko ok. Szyjka ok, wody plodowe widoczne. Wyniki ok, tylko to crp do kontroli. Za 2 tyg. mam przyjsc do przychodni po skierowanie na badania i zrobimy posiew z kanalu szyjki. A 22.02 mam sie umowic na polowkowe.
Powiedzialam, ze corka prosila o zdjecie dzidziusia, wiec staral sie zrobic jakies fajne ujecie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No widzisz. Nie masz sie czym przejmowac [emoji4] chwal się fotka [emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Wez zjedz dwa razy w mscu I daj znac po czasie czy wszy ok
;)) to juz przed porodem zrobie se uczte kaszankowa [emoji23]narazie jakos cos mnie powstrzymuje
Ja w tej ciąży zjadłam całe mnóstwo kaszanki. Może to nie jest najzdrowsze jedzenie, ale co tam.
Nie wiem też w sumie, skąd miałyby się wziąć bakterie we krwi zwierząt, musiałyby być chore na sepsę... No ale mikrobiologię miałam ponad 10 lat temu... No i kaszanka robiona jest z gotowanej krwi, nie z surowej...

Jestem po. Poki co wszystko ok. Szyjka ok, wody plodowe widoczne. Wyniki ok, tylko to crp do kontroli. Za 2 tyg. mam przyjsc do przychodni po skierowanie na badania i zrobimy posiew z kanalu szyjki. A 22.02 mam sie umowic na polowkowe.
Powiedzialam, ze corka prosila o zdjecie dzidziusia, wiec staral sie zrobic jakies fajne ujecie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super, oby tak dalej :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

powiem wam ze jak bylam w cizy tyle lat temu bylam na jednym forum ale generalnie malo i wogole nie czytalam ani internetow ani zabobonow w zasadzie jadlam na co mialalm ochote jak nie bylam pewn to pytalalam lekarza i powiem waz ze mialam ciąze spokojną nie zastanawialam sie nad wieloma rzeczami teraz wychodzi na to ze nic nie wolno :Do_O jak tu zyc??? ja raczej z dysstansem podchodze do pewnych rzeczy i napewno jestem bardziej wyluzowana do probowania

Popieram :)

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Swietnie !! :)

Ale naprodukowalyscie dzisiaj!!!

Ja mam to samo, też jeszcze nic nie kupiłam i nie mam pojęcia jak się za to zabrać, ile czego kupić w jakiej ilości i rozmiarze. Czarna magia dla mnie :(

Ja tez nie wiem jak sie za to zabrac czekam na połówkowe zeby poznać płeć to wtedy zacznę kompletować rzeczy.

reklama
Do góry