reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moje dzisiejsze szaleństwo
9d1297804c898c3734e369f10a5f

140618bd497fb6638cc61658e726

pieluszki flanelowe
owieczki_kremowa_napisy.jpg

sowki_zielono_pomaranczowo_brazowe_kremowa_napisy.jpg

pieluszki muślinowe
3ce80b5d494cb44bebb087d4be97

pieluszki tetrowe
ecru_zoo.jpg

szary_serduszka_bialo_czerwone.jpg

i 3 zwykłe tetry
Jaki wymiar ręczników? Ja brałam 100/100 i do 4 urodzin młody go używał i nic się z nim nie działo. A miał tylko jeden recznik

reklama
Kawa to moja milosc i pije w kazdej ciazy, cisnienie mam ok wiec nie popadam w paranoje [emoji6] jakbym miala rezygnowac ze wszystkiego co "zakazane" to chyba bym zwariowala ..

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ja należę do szczęściar, które nie lubią kawy, papierosów a i alkohol raz na rok (tylko likier lub słodkie wino) i tak samo cola raz na rok dwa lyki [emoji16] więc nie cierpię z odstawienia
Wyolbrzymiasz. Zadna z Nas tu drugiej nie obraża więc po co sie doszukiwać i psuć sobie krew? Ja tu cały czas sypie żartami @JustMe55 z resztą też i nie ma tam krzty ironii czy sarkazmu. Na prywatnym żartowałam że nie będe specjalnie odrózniac kup mojego dziecka i będe kogoś wrabiac w pampersy, odpowiediz było pełno w żadnej nie dopatrywałam się tego że ktoś chce ze mna wrobić wyrodną matke co dziecka nie chce przewijać. Wrzuć na luz :)

f2w39n7303c24ozn.png

Wcale nie bzdura. Moja dentystka ma sprawę w sądzie że zamiast leczy na NFZ i dawać jak się należy czarna plombę to za dopłatą robiła te białe. Któryś życzliwy podpierdzielil
Ja nie daje żadnej dopłaty :) mam biała za darmo a w ciąży to i swiatloutwardzalna :) ale już tu z dzuewczynami doszłyśmy, że w różnych miejscach jest inaczej

f2w39n7303c24ozn.png

Przypomnialo mi sie

No sa inni ale od dawna sa
Dla mnie najgorsze ze sie nie szczepia I ze nie ucza , mozliwe sami ucza dzieci
Cala reszta ich sprawa ...
no ale sekta nie...

Link do: Amisze – Wikipedia, wolna encyklopedia
Ja gdzieś w tv o nich program widziałam (gdzieś jest miasteczko Amiszow) tam mówili z tego co pamiętam, że uczą sie, ale dziewczynki bardzo krótko i tylko to co uch zdaniem im się przyda .... To sami chłopcy, ale dłużej ... O ile nic nie pomyliłam :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja należę do szczęściar, które nie lubią kawy, papierosów a i alkohol raz na rok (tylko likier lub słodkie wino) i tak samo cola raz na rok dwa lyki [emoji16] więc nie cierpię z odstawienia

f2w39n7303c24ozn.png
Ja z uzywek tylko piwo lub winko polslodkie. Fajek juz rok nie pale wiec mam spokoj. A kawa nalogowo [emoji4][emoji1][emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
U mnie na osiedlu jest taki mini sklepik w ktorym sprzedawane jest mieso, kaszanka itp prosto od Pana ktory sie zajmuje zabijanirn zwierzatek :oops: wiec u niego wszystko swierze i sprawdzone.
A moj tesc, K i polowa jego rodziny ( bo same chlopy :D ) sa mysliwymi. Wiec mam dobrego miesa cala zamrazalke. Chociaz w ogole ich nie popieram.
A to mięsko jest badane zanim jecie?

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry