reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moje dzisiejsze szaleństwo
9d1297804c898c3734e369f10a5f

140618bd497fb6638cc61658e726

pieluszki flanelowe
owieczki_kremowa_napisy.jpg

sowki_zielono_pomaranczowo_brazowe_kremowa_napisy.jpg

pieluszki muślinowe
3ce80b5d494cb44bebb087d4be97

pieluszki tetrowe
ecru_zoo.jpg

szary_serduszka_bialo_czerwone.jpg

i 3 zwykłe tetry
Jaki wymiar ręczników? Ja brałam 100/100 i do 4 urodzin młody go używał i nic się z nim nie działo. A miał tylko jeden recznik

reklama
Kawa to moja milosc i pije w kazdej ciazy, cisnienie mam ok wiec nie popadam w paranoje [emoji6] jakbym miala rezygnowac ze wszystkiego co "zakazane" to chyba bym zwariowala ..

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ja należę do szczęściar, które nie lubią kawy, papierosów a i alkohol raz na rok (tylko likier lub słodkie wino) i tak samo cola raz na rok dwa lyki [emoji16] więc nie cierpię z odstawienia
Wyolbrzymiasz. Zadna z Nas tu drugiej nie obraża więc po co sie doszukiwać i psuć sobie krew? Ja tu cały czas sypie żartami @JustMe55 z resztą też i nie ma tam krzty ironii czy sarkazmu. Na prywatnym żartowałam że nie będe specjalnie odrózniac kup mojego dziecka i będe kogoś wrabiac w pampersy, odpowiediz było pełno w żadnej nie dopatrywałam się tego że ktoś chce ze mna wrobić wyrodną matke co dziecka nie chce przewijać. Wrzuć na luz :)

f2w39n7303c24ozn.png

Wcale nie bzdura. Moja dentystka ma sprawę w sądzie że zamiast leczy na NFZ i dawać jak się należy czarna plombę to za dopłatą robiła te białe. Któryś życzliwy podpierdzielil
Ja nie daje żadnej dopłaty :) mam biała za darmo a w ciąży to i swiatloutwardzalna :) ale już tu z dzuewczynami doszłyśmy, że w różnych miejscach jest inaczej

f2w39n7303c24ozn.png

Przypomnialo mi sie

No sa inni ale od dawna sa
Dla mnie najgorsze ze sie nie szczepia I ze nie ucza , mozliwe sami ucza dzieci
Cala reszta ich sprawa ...
no ale sekta nie...

Link do: Amisze – Wikipedia, wolna encyklopedia
Ja gdzieś w tv o nich program widziałam (gdzieś jest miasteczko Amiszow) tam mówili z tego co pamiętam, że uczą sie, ale dziewczynki bardzo krótko i tylko to co uch zdaniem im się przyda .... To sami chłopcy, ale dłużej ... O ile nic nie pomyliłam :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja należę do szczęściar, które nie lubią kawy, papierosów a i alkohol raz na rok (tylko likier lub słodkie wino) i tak samo cola raz na rok dwa lyki [emoji16] więc nie cierpię z odstawienia

f2w39n7303c24ozn.png
Ja z uzywek tylko piwo lub winko polslodkie. Fajek juz rok nie pale wiec mam spokoj. A kawa nalogowo [emoji4][emoji1][emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
U mnie na osiedlu jest taki mini sklepik w ktorym sprzedawane jest mieso, kaszanka itp prosto od Pana ktory sie zajmuje zabijanirn zwierzatek :oops: wiec u niego wszystko swierze i sprawdzone.
A moj tesc, K i polowa jego rodziny ( bo same chlopy :D ) sa mysliwymi. Wiec mam dobrego miesa cala zamrazalke. Chociaz w ogole ich nie popieram.
A to mięsko jest badane zanim jecie?

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry