Jaki wymiar ręczników? Ja brałam 100/100 i do 4 urodzin młody go używał i nic się z nim nie działo. A miał tylko jeden recznikMoje dzisiejsze szaleństwo
pieluszki flanelowe
pieluszki muślinowe
pieluszki tetrowe
i 3 zwykłe tetry
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja należę do szczęściar, które nie lubią kawy, papierosów a i alkohol raz na rok (tylko likier lub słodkie wino) i tak samo cola raz na rok dwa lyki [emoji16] więc nie cierpię z odstawieniaKawa to moja milosc i pije w kazdej ciazy, cisnienie mam ok wiec nie popadam w paranoje [emoji6] jakbym miala rezygnowac ze wszystkiego co "zakazane" to chyba bym zwariowala ..
Wyolbrzymiasz. Zadna z Nas tu drugiej nie obraża więc po co sie doszukiwać i psuć sobie krew? Ja tu cały czas sypie żartami @JustMe55 z resztą też i nie ma tam krzty ironii czy sarkazmu. Na prywatnym żartowałam że nie będe specjalnie odrózniac kup mojego dziecka i będe kogoś wrabiac w pampersy, odpowiediz było pełno w żadnej nie dopatrywałam się tego że ktoś chce ze mna wrobić wyrodną matke co dziecka nie chce przewijać. Wrzuć na luz
Bardzo ładna prosta w moim stylu
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
SzczęśliwaCiężarna
Ja nie daje żadnej dopłaty mam biała za darmo a w ciąży to i swiatloutwardzalna ale już tu z dzuewczynami doszłyśmy, że w różnych miejscach jest inaczejWcale nie bzdura. Moja dentystka ma sprawę w sądzie że zamiast leczy na NFZ i dawać jak się należy czarna plombę to za dopłatą robiła te białe. Któryś życzliwy podpierdzielil
Moni17.06
Ja znalazlam za niecale 50 zl zamowilam zobaczymy jak sie sprawdziA z taka mniejsza spalas juz? Wygodniej ? Musze poszukac, ale drogie sa :/
Wronka199
Zazdrooo [emoji4] ja odwrotnieA ja zauwazylam, ze mam go coraz mniej nie wirm jakim cudem, bo ruszam sie baaaardzo malo. Heh. Pewnie pod koniec mnie zaskoczy
G
gosc12
Gość
Ja znalazlam za niecale 50 zl zamowilam zobaczymy jak sie sprawdzi
Daj znac po pierwszej nocy
SzczęśliwaCiężarna
Ja gdzieś w tv o nich program widziałam (gdzieś jest miasteczko Amiszow) tam mówili z tego co pamiętam, że uczą sie, ale dziewczynki bardzo krótko i tylko to co uch zdaniem im się przyda .... To sami chłopcy, ale dłużej ... O ile nic nie pomyliłamPrzypomnialo mi sie
No sa inni ale od dawna sa
Dla mnie najgorsze ze sie nie szczepia I ze nie ucza , mozliwe sami ucza dzieci
Cala reszta ich sprawa ...
no ale sekta nie...
Link do: Amisze – Wikipedia, wolna encyklopedia
Wronka199
Ja z uzywek tylko piwo lub winko polslodkie. Fajek juz rok nie pale wiec mam spokoj. A kawa nalogowo [emoji4][emoji1][emoji1]Ja należę do szczęściar, które nie lubią kawy, papierosów a i alkohol raz na rok (tylko likier lub słodkie wino) i tak samo cola raz na rok dwa lyki [emoji16] więc nie cierpię z odstawienia
reklama
SzczęśliwaCiężarna
A to mięsko jest badane zanim jecie?U mnie na osiedlu jest taki mini sklepik w ktorym sprzedawane jest mieso, kaszanka itp prosto od Pana ktory sie zajmuje zabijanirn zwierzatek wiec u niego wszystko swierze i sprawdzone.
A moj tesc, K i polowa jego rodziny ( bo same chlopy ) sa mysliwymi. Wiec mam dobrego miesa cala zamrazalke. Chociaz w ogole ich nie popieram.
Podziel się: