reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po. Poki co wszystko ok. Szyjka ok, wody plodowe widoczne. Wyniki ok, tylko to crp do kontroli. Za 2 tyg. mam przyjsc do przychodni po skierowanie na badania i zrobimy posiew z kanalu szyjki. A 22.02 mam sie umowic na polowkowe.
Powiedzialam, ze corka prosila o zdjecie dzidziusia, wiec staral sie zrobic jakies fajne ujecie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No widzisz. Nie masz sie czym przejmowac [emoji4] chwal się fotka [emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Wez zjedz dwa razy w mscu I daj znac po czasie czy wszy ok
;)) to juz przed porodem zrobie se uczte kaszankowa [emoji23]narazie jakos cos mnie powstrzymuje
Ja w tej ciąży zjadłam całe mnóstwo kaszanki. Może to nie jest najzdrowsze jedzenie, ale co tam.
Nie wiem też w sumie, skąd miałyby się wziąć bakterie we krwi zwierząt, musiałyby być chore na sepsę... No ale mikrobiologię miałam ponad 10 lat temu... No i kaszanka robiona jest z gotowanej krwi, nie z surowej...

Jestem po. Poki co wszystko ok. Szyjka ok, wody plodowe widoczne. Wyniki ok, tylko to crp do kontroli. Za 2 tyg. mam przyjsc do przychodni po skierowanie na badania i zrobimy posiew z kanalu szyjki. A 22.02 mam sie umowic na polowkowe.
Powiedzialam, ze corka prosila o zdjecie dzidziusia, wiec staral sie zrobic jakies fajne ujecie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super, oby tak dalej :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

powiem wam ze jak bylam w cizy tyle lat temu bylam na jednym forum ale generalnie malo i wogole nie czytalam ani internetow ani zabobonow w zasadzie jadlam na co mialalm ochote jak nie bylam pewn to pytalalam lekarza i powiem waz ze mialam ciąze spokojną nie zastanawialam sie nad wieloma rzeczami teraz wychodzi na to ze nic nie wolno :Do_O jak tu zyc??? ja raczej z dysstansem podchodze do pewnych rzeczy i napewno jestem bardziej wyluzowana do probowania

Popieram :)

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Swietnie !! :)

Ale naprodukowalyscie dzisiaj!!!

Ja mam to samo, też jeszcze nic nie kupiłam i nie mam pojęcia jak się za to zabrać, ile czego kupić w jakiej ilości i rozmiarze. Czarna magia dla mnie :(

Ja tez nie wiem jak sie za to zabrac czekam na połówkowe zeby poznać płeć to wtedy zacznę kompletować rzeczy.

reklama
Do góry