reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! :o ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona :ooo

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na internecie jest pełno filmików :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Wiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! :o ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona :ooo

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bo ja narazie też nie wiem :) tylko na oko

f2w39n7303c24ozn.png

Widziałam! Dziękuje :) i jakbyśmy planowały kiedyś sport drużynowy to zapamiętam! [emoji1] po prostu czujesz mój klimat żartu :) także Klaudia, w życiu bym nie oskarżyła kogoś (kogo nie znam) o bycie nałogowcem :) not my style :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj już się nie czepiajmy dziewczynki:) nie znamy się dobrze ( każdej z osobna ) może nam być ciężko wyczuć co ktoś ma na myśli i jakie ma poczucie humoru :) ważne, że sprawa wyjaśniona nikt źle nie chciał :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
O matko ale sie usmialam. Mam apke dot. Ciazy i akurat czytalam mezowi co dzieje sie z dzidzia w 16 tyg itp. I doszlam do fragmentu gdzie byla informacja ze dzidzia juz robi siku srednio co 40 min... Mina mojego meza bezcenna hahaha " ale że w tobie sika? I co się z tym dzieje?" hahaha eh ci faceci[emoji173]

0d1ysek2w436ny0c.png
Też mam ta apke bo pamiętam , że też to czytałam jakiś czas temu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry