Moni17.06
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martyna Wojciechowska miala na ich temat odcinek i tak jak mowisz dziewczynki tylko kilka klas kończyly ale bardziej uczyly sie szyc na maszynach itp mialy zajecia dotyczącego prowadzenia domu i wychowywania dzieci. Odcinek ciekawy na ipli pewnie mozna obejrzecJa gdzieś w tv o nich program widziałam (gdzieś jest miasteczko Amiszow) tam mówili z tego co pamiętam, że uczą sie, ale dziewczynki bardzo krótko i tylko to co uch zdaniem im się przyda .... To sami chłopcy, ale dłużej ... O ile nic nie pomyliłam
A nie możesz poczekać aż wróci skoro mu tak zależy ? [emoji4]Taki facet to skarb [emoji173]
Moj jak bedzie czesciej tez bede miala lzej. Dzisiaj caly dzien w pracy przezywa, ze nie bedzie go w ten piatek tylko dopieto przyszly i ze nie moze jechac ze mna po lozeczko heh. Jeszcze bedzie narzekal na ilosc zakupow i sklepow
Ja mam to samo, też jeszcze nic nie kupiłam i nie mam pojęcia jak się za to zabrać, ile czego kupić w jakiej ilości i rozmiarze. Czarna magia dla mnieWiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona oo
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja w poprzedniej ciąży pod koniec przestałam pić, bo mnie młody strasznie kopał po niejNie no prawda za duzo nie ....
W poprzedbiej ciazy to taka panikara bylam ze do 7 msca nic kofeiny po czym dr mowil mozna ale nie mocne najlepsza plaska lyzeczka rozp z mlekoem
W tej ciaxy pilam od czasu zaplodnienia[emoji13]czy li caly czas i jest ok
Mozliwe ze kto ma nadcisnienie nie moze
Ale kawa wcale nie jest zakazana, tylko nie można w nadmiarze trzeba zachować zdrowy rozsądekKawa to moja milosc i pije w kazdej ciazy, cisnienie mam ok wiec nie popadam w paranoje [emoji6] jakbym miala rezygnowac ze wszystkiego co "zakazane" to chyba bym zwariowala ..
Nie no wychodzi, robi co trzeba i wraca [emoji23]O matko ale sie usmialam. Mam apke dot. Ciazy i akurat czytalam mezowi co dzieje sie z dzidzia w 16 tyg itp. I doszlam do fragmentu gdzie byla informacja ze dzidzia juz robi siku srednio co 40 min... Mina mojego meza bezcenna hahaha " ale że w tobie sika? I co się z tym dzieje?" hahaha eh ci faceci[emoji173]
Jestem po. Poki co wszystko ok. Szyjka ok, wody plodowe widoczne. Wyniki ok, tylko to crp do kontroli. Za 2 tyg. mam przyjsc do przychodni po skierowanie na badania i zrobimy posiew z kanalu szyjki. A 22.02 mam sie umowic na polowkowe.
Powiedzialam, ze corka prosila o zdjecie dzidziusia, wiec staral sie zrobic jakies fajne ujecie[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017