SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Laura (zdrobnienie Lusia) i Łucja też są piękneTeż mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnień Ale u nas prawdopodobnie będzie synek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laura (zdrobnienie Lusia) i Łucja też są piękneTeż mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnień Ale u nas prawdopodobnie będzie synek
Gaja słyszałam bo wiadomo od ziemi [emoji16] a Karla to trochę od Karoliny, ale też nie znam żadnej [emoji16] ale znam jedna Inge ( trochę odmieniona Iga)Osobiście znam Gaję i Karlę
A jak z drugimi imionami dla dzieci?? Dajecie?? Za dawnych czasów wiekosci dzieci dawali... Sama mam drugie i kazdy kto je uslyszal twierdzil ze rodzice mnie skrzywidzili [emoji13][emoji13]
Mi się Hania podoba bardzo... Ale Hanna to od razu kończę Gronkiewicz Walc
Moja znajoma wybrala Mia tez ladnie ale to nie polskie imie. Chyba za duzo sie naczytala 50 twarzy greya [emoji13][emoji13][emoji13]Gaja słyszałam bo wiadomo od ziemi [emoji16] a Karla to trochę od Karoliny, ale też nie znam żadnej [emoji16] ale znam jedna Inge ( trochę odmieniona Iga)
Ja tez nie daje. Nie mam takiej potrzeby. Dziecko samo sobie wybierze przy bierzmowaniuMoja córka nie ma drugiego imienia
Teraz tez nie będę dawać
Ale teraz to imię robi się popularne szczególnie w większych miastach na YouTube kobitka prowadzi kanał ( wcześniej ciążowe a teraz z córkami) i idea z nich ma Mia no i nasza "mis Euro" Siwiec tak córkę nazwałaMoja znajoma wybrala Mia tez ladnie ale to nie polskie imie. Chyba za duzo sie naczytala 50 twarzy greya [emoji13][emoji13][emoji13]
Ja pochodzę z malego miasta wiec tez poglady inne [emoji13]Ale teraz to imię robi się popularne szczególnie w większych miastach na YouTube kobitka prowadzi kanał ( wcześniej ciążowe a teraz z córkami) i idea z nich ma Mia no i nasza "mis Euro" Siwiec tak córkę nazwała
W małych miastach rzadko się bierze imiona z zagranicy [emoji39] ja też z małego i Mia mi się nie podoba, no ale każdy może dać jakie chce [emoji16]Ja pochodzę z malego miasta wiec tez poglady inne [emoji13]