reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przesliczne jest to imię. Gratuluje wyboru tez bym chciala ale ze to corka mojej przyjaciółki to nie wypada [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png
Też mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnień :) Ale u nas prawdopodobnie będzie synek :)

reklama
Cześć :) Witam sie z Wami dopiero teraz bo właśnie wróciłam do domu. Bylam w pracy dostarczyć l4. Troche się zasiedziałam :) Pośmialiśmy sie, pogadaliśmy i tak jakoś zeszło. I popatrzyłam na moje ukochane maszyny za którymi tak tęsknie. Aż mi się humor poprawił :) Miłego popołudnia :)

A jeśli ktoś szuka niespotykanego imienia to raz spotkałam się z imieniem Zoja (u mnie w pracy dziewczynk miała) i Salomea [emoji16] moja prababcia tak miała na imię i więcej nigdy nie słyszałam by ktoś tak miał [emoji16] nawet na cmentarzu nikt mi się nigdy w oczy nie rzucił [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry