reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Przesliczne jest to imię. Gratuluje wyboru tez bym chciala ale ze to corka mojej przyjaciółki to nie wypada [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png
Też mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnień :) Ale u nas prawdopodobnie będzie synek :)

reklama
Cześć :) Witam sie z Wami dopiero teraz bo właśnie wróciłam do domu. Bylam w pracy dostarczyć l4. Troche się zasiedziałam :) Pośmialiśmy sie, pogadaliśmy i tak jakoś zeszło. I popatrzyłam na moje ukochane maszyny za którymi tak tęsknie. Aż mi się humor poprawił :) Miłego popołudnia :)

A jeśli ktoś szuka niespotykanego imienia to raz spotkałam się z imieniem Zoja (u mnie w pracy dziewczynk miała) i Salomea [emoji16] moja prababcia tak miała na imię i więcej nigdy nie słyszałam by ktoś tak miał [emoji16] nawet na cmentarzu nikt mi się nigdy w oczy nie rzucił [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry