reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie jest straszny problem z imionami. Mój chłopak pochodzi z Izraela, mieszkamy w Holandii i w dodatku sporą część rodziny mamy rosyjskojęzyczną. Chcelibyśmy wybrać imie, które będzie będzie dobrze brzmiało we wszystkich tych jezykach. Ciężka sprawa :D

reklama
Dokladnie najwyzej dzieci beda mialy pretensje do rodzicow. Mi nigdy sie nie podobało moje imię - Agata ale to chyba normalne

0d1ysek27fwlna7d.png
Ja chcę Agatę ☺️

Ja jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus :D

Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac :D

Ja chyba wolalabym sama :D i tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu :p

Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek :)

E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantyczna :D przynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu :)

U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie :)

Zobacz załącznik 837388
tez własnie chce podobny model
x1461941205-1d1mld.jpeg.pagespeed.ic.oSVzJ31ESF.jpg

reklama
Do góry