reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie jest straszny problem z imionami. Mój chłopak pochodzi z Izraela, mieszkamy w Holandii i w dodatku sporą część rodziny mamy rosyjskojęzyczną. Chcelibyśmy wybrać imie, które będzie będzie dobrze brzmiało we wszystkich tych jezykach. Ciężka sprawa :D

reklama
Dokladnie najwyzej dzieci beda mialy pretensje do rodzicow. Mi nigdy sie nie podobało moje imię - Agata ale to chyba normalne

0d1ysek27fwlna7d.png
Ja chcę Agatę ☺️

Ja jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus :D

Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac :D

Ja chyba wolalabym sama :D i tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu :p

Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek :)

E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantyczna :D przynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu :)

U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie :)

Zobacz załącznik 837388
tez własnie chce podobny model
x1461941205-1d1mld.jpeg.pagespeed.ic.oSVzJ31ESF.jpg

reklama
Do góry