Ja mam Justyna, facet Jakub a ja chce dla dziewczynki Julka i nie przeszkadza mi to , że same J [emoji39] Dobrze, że pies ma na imię Lucek haha
Właśnie fajnie, że wszyscy na tą samą literę..!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Justyna, facet Jakub a ja chce dla dziewczynki Julka i nie przeszkadza mi to , że same J [emoji39] Dobrze, że pies ma na imię Lucek haha
Zgadza się ale czasami jak zdrobnienie mi się podoba to wersja dla dorosłego nie... I tez tak szukam by każda wersja mi leżała [emoji16] mam mieć podobno dziewczynkę, ale chce by imię ładnie brzmiało w każdym wieku np. Jaś, Janek, Jan... Piotruś, Piotrek, Piotr a np. Maja piękne imię, ale odmian maloHahaha jakbym sie kierowala tym kogo znam o danym imieniu o bym nigdy nie wybrala. Chociaz znam jedna Ige i to akurat porzadna dziewczyna takze zlego skojarzenia nie mam. Za to syn ma miec na imie Michał - wybor meza po dziadku i tu akurat moglabym wymieniac po nazwiskach jakie znam [emoji13]
Iga tez ma malo odmian jedynie Igusia ale nie przejmuje sie tym. Juz zmieniac nie chce[emoji13]Zgadza się ale czasami jak zdrobnienie mi się podoba to wersja dla dorosłego nie... I tez tak szukam by każda wersja mi leżała [emoji16] mam mieć podobno dziewczynkę, ale chce by imię ładnie brzmiało w każdym wieku np. Jaś, Janek, Jan... Piotruś, Piotrek, Piotr a np. Maja piękne imię, ale odmian malo
A dla chłopca facet wybrał Filip choć też zdrobnien mało, no ale taki mamy podział, że on dla chłopca a ja dla dziewczynki [emoji16] a faceta rodzice mają kota, który początkowo był Filip dopóki się nie okazało, że to dziołcha więc jest Fili i śmieje się, że jak będzie chłopak to będziemy mówić , że dziecko ma imię po kocie [emoji16][emoji16][emoji16]Hahaha jakbym sie kierowala tym kogo znam o danym imieniu o bym nigdy nie wybrala. Chociaz znam jedna Ige i to akurat porzadna dziewczyna takze zlego skojarzenia nie mam. Za to syn ma miec na imie Michał - wybor meza po dziadku i tu akurat moglabym wymieniac po nazwiskach jakie znam [emoji13]
U nas też będzie prawdopodobnie Lilianna jeśli okaże się że dziewczynkaHania bardzo ladne ale rzeczywiscie duzo tych imion. Kolezanka dala corce Liliana tez mi sie bardzo podoba.
Podzial taki jak u mnie. A imię po kocie bardzo oryginalnie [emoji3][emoji3][emoji106]A dla chłopca facet wybrał Filip choć też zdrobnien mało, no ale taki mamy podział, że on dla chłopca a ja dla dziewczynki [emoji16] a faceta rodzice mają kota, który początkowo był Filip dopóki się nie okazało, że to dziołcha więc jest Fili i śmieje się, że jak będzie chłopak to będziemy mówić , że dziecko ma imię po kocie [emoji16][emoji16][emoji16]
Ooo u nas też będzie Vulcano a jakie chcecie kolor bo my szaryU mnie miał być tako dalga ale jednak będzie ten
Przesliczne jest to imię. Gratuluje wyboru tez bym chciala ale ze to corka mojej przyjaciółki to nie wypada [emoji13]U nas też będzie prawdopodobnie Lilianna jeśli okaże się że dziewczynka
Kot zasłużył się dla rodziny wieloma zlapanymi myszami to trzeba jego zasługi w jakiś sposób uczcić [emoji16][emoji16]Podzial taki jak u mnie. A imię po kocie bardzo oryginalnie [emoji3][emoji3][emoji106]