reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam Justyna, facet Jakub a ja chce dla dziewczynki Julka :) i nie przeszkadza mi to , że same J [emoji39] Dobrze, że pies ma na imię Lucek haha

f2w39n7303c24ozn.png

Właśnie fajnie, że wszyscy na tą samą literę..!

reklama
Hahaha jakbym sie kierowala tym kogo znam o danym imieniu o bym nigdy nie wybrala. Chociaz znam jedna Ige i to akurat porzadna dziewczyna takze zlego skojarzenia nie mam. Za to syn ma miec na imie Michał - wybor meza po dziadku i tu akurat moglabym wymieniac po nazwiskach jakie znam [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png
Zgadza się :) ale czasami jak zdrobnienie mi się podoba to wersja dla dorosłego nie... I tez tak szukam by każda wersja mi leżała [emoji16] mam mieć podobno dziewczynkę, ale chce by imię ładnie brzmiało w każdym wieku np. Jaś, Janek, Jan... Piotruś, Piotrek, Piotr :) a np. Maja piękne imię, ale odmian malo

f2w39n7303c24ozn.png

Zgadza się :) ale czasami jak zdrobnienie mi się podoba to wersja dla dorosłego nie... I tez tak szukam by każda wersja mi leżała [emoji16] mam mieć podobno dziewczynkę, ale chce by imię ładnie brzmiało w każdym wieku np. Jaś, Janek, Jan... Piotruś, Piotrek, Piotr :) a np. Maja piękne imię, ale odmian malo

f2w39n7303c24ozn.png
Iga tez ma malo odmian jedynie Igusia ale nie przejmuje sie tym. Juz zmieniac nie chce[emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

Hahaha jakbym sie kierowala tym kogo znam o danym imieniu o bym nigdy nie wybrala. Chociaz znam jedna Ige i to akurat porzadna dziewczyna takze zlego skojarzenia nie mam. Za to syn ma miec na imie Michał - wybor meza po dziadku i tu akurat moglabym wymieniac po nazwiskach jakie znam [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png
A dla chłopca facet wybrał Filip choć też zdrobnien mało, no ale taki mamy podział, że on dla chłopca a ja dla dziewczynki [emoji16] a faceta rodzice mają kota, który początkowo był Filip dopóki się nie okazało, że to dziołcha więc jest Fili i śmieje się, że jak będzie chłopak to będziemy mówić , że dziecko ma imię po kocie [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A dla chłopca facet wybrał Filip choć też zdrobnien mało, no ale taki mamy podział, że on dla chłopca a ja dla dziewczynki [emoji16] a faceta rodzice mają kota, który początkowo był Filip dopóki się nie okazało, że to dziołcha więc jest Fili i śmieje się, że jak będzie chłopak to będziemy mówić , że dziecko ma imię po kocie [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Podzial taki jak u mnie. A imię po kocie bardzo oryginalnie [emoji3][emoji3][emoji106]

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
U mnie tez się zaczął etap energii wczoraj cały sklep przemeblowałam teraz powoli za dom i porządki w szafach będę się brała

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry