G
gosc12
Gość
Celowo taki dzień wybrałam, żeby przyjmował rano, żeby się nie stresować
I chyba zaraz po 13ym bedziesz miala polowkowe ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Celowo taki dzień wybrałam, żeby przyjmował rano, żeby się nie stresować
Owszem lubie sobie polezec ale nie lubie byc uziemiona [emoji13] takze musze znaleźć jakieś cwiczenia na kręgosłup moze pomoga
Uff, nadrobiłam
Byliśmy ze znajomymi na pizzy, a po powrocie 200 postów [emoji50]
Ale udało się po godzinie nadrobić
A teraz napiję się herbaty, i będę się zbierała spać - ciekawe, czy dzisiaj usnę, wczoraj zasnęłam po 1... [emoji52](pobudka o 5..)
Pizza[emoji173] zrobilas mi smaka [emoji13][emoji13]
I dobrze korzystaj poki mozesz jestem tego samego zdania... Za kilka miesięcy bedziemy tesknic za takimi chwilamiJa się rozsiadłam przed tv z herbatką, nie biorę się do spania bo wiem że będę się kręcić bez celu. Jestem sama, mąż poszedł do pracy. A rano nikt mnie świtem z łóżka nie ściągnie. Korzystam z wolnego
Połówkowe (tzn drugie prenatalne, nie wiem, czy normalne połówkowe mój gin też będzie obok, czy nie...) dopiero 1.03I chyba zaraz po 13ym bedziesz miala polowkowe ?
Ech, widzę, że mam inny rytm dobowy... pracuję, jak niemowlę zaśnie, w dzień czasem trochę dosypiam, jak się da, pewnie jeszcze że trzy godzinki posiedzę...I dobrze korzystaj poki mozesz jestem tego samego zdania... Za kilka miesięcy bedziemy tesknic za takimi chwilami
Ech, widzę, że mam inny rytm dobowy... pracuję, jak niemowlę zaśnie, w dzień czasem trochę dosypiam, jak się da, pewnie jeszcze że trzy godzinki posiedzę...