reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja uwielbiam biegac :) w sumie to biegam nadal ale juz krótsze i wolniejsze biegi.
Mam na koncie kilka maratonów i sporo innych krótszych biegów. Jak tylko dzidziuś sie urodzi bedzie biegał razem ze mną tzn bedzie w wózku a ja bede biegac:p
Przynajmniej taki jest plan. A jak nie bedzie mu sie podobać to zostanie z tatusiem a ja bede biegac sama.
Ooo, nie jestem jedyną biegaczką tutaj [emoji16][emoji16][emoji16]

Niestety od 8tc nie biegam przez plamienia, ale po porodzie też planuję biegać z wózkiem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama

Niestety od 8tc nie biegam przez plamienia, ale po porodzie też planuję biegać z wózkiem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja ostatni raz bieglam za autobusem za szkolnych czasow [emoji13] jak już ćwiczenia to przeważnie silowe no ale w tym stanie to cwiczenia z ciezarkami chyba nie wskazane wiec uprawiam leżing [emoji1]

0d1ysek2ashcgepe.png

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ooo super :) ja nie biegałam przez ponad miesiąc bo kiepsko sie czułam ale od dwóch tygodniu zaczęłam znowu:-) :) jak mi tego brakowało !!!
Dwa dni po półmaratonie dowiedziałam sie ze jestem w ciąży i jeszcze życiówkę wtedy zrobiłam !

Ja ostatni raz bieglam za autobusem za szkolnych czasow [emoji13] jak już ćwiczenia to przeważnie silowe no ale w tym stanie to cwiczenia z ciezarkami chyba nie wskazane wiec uprawiam leżing [emoji1]

0d1ysek2ashcgepe.png

Ten sport to i ja lubie najbardziej :D chociaz czuje ostatnio juz kregoslup, jutro ide na dlugi spacer. Koniec lezenia :p

Mam nadzieję, że nie cały czas ;) na początku poszły 4 rozmiary w górę i się zatrzymały, mam nadzieję, że za dużo już nie urosną, ewentualnie przed samym porodem...

0d1yrjjgtd95fou3.png

To ja mam tylko tak zle :D wypelnil sie jedynie moj stanik z moim rozmiarem sprzed ciazy :D a z dwa rozm mogly by podrosnac, nie obrazilabym sie :p

reklama
Do góry