reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja uwielbiam biegac :) w sumie to biegam nadal ale juz krótsze i wolniejsze biegi.
Mam na koncie kilka maratonów i sporo innych krótszych biegów. Jak tylko dzidziuś sie urodzi bedzie biegał razem ze mną tzn bedzie w wózku a ja bede biegac:p
Przynajmniej taki jest plan. A jak nie bedzie mu sie podobać to zostanie z tatusiem a ja bede biegac sama.
Ooo, nie jestem jedyną biegaczką tutaj [emoji16][emoji16][emoji16]

Niestety od 8tc nie biegam przez plamienia, ale po porodzie też planuję biegać z wózkiem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama

Niestety od 8tc nie biegam przez plamienia, ale po porodzie też planuję biegać z wózkiem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja ostatni raz bieglam za autobusem za szkolnych czasow [emoji13] jak już ćwiczenia to przeważnie silowe no ale w tym stanie to cwiczenia z ciezarkami chyba nie wskazane wiec uprawiam leżing [emoji1]

0d1ysek2ashcgepe.png

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ooo super :) ja nie biegałam przez ponad miesiąc bo kiepsko sie czułam ale od dwóch tygodniu zaczęłam znowu:-) :) jak mi tego brakowało !!!
Dwa dni po półmaratonie dowiedziałam sie ze jestem w ciąży i jeszcze życiówkę wtedy zrobiłam !

Ja ostatni raz bieglam za autobusem za szkolnych czasow [emoji13] jak już ćwiczenia to przeważnie silowe no ale w tym stanie to cwiczenia z ciezarkami chyba nie wskazane wiec uprawiam leżing [emoji1]

0d1ysek2ashcgepe.png

Ten sport to i ja lubie najbardziej :D chociaz czuje ostatnio juz kregoslup, jutro ide na dlugi spacer. Koniec lezenia :p

Mam nadzieję, że nie cały czas ;) na początku poszły 4 rozmiary w górę i się zatrzymały, mam nadzieję, że za dużo już nie urosną, ewentualnie przed samym porodem...

0d1yrjjgtd95fou3.png

To ja mam tylko tak zle :D wypelnil sie jedynie moj stanik z moim rozmiarem sprzed ciazy :D a z dwa rozm mogly by podrosnac, nie obrazilabym sie :p

reklama
Do góry