reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry [emoji4]
Spróbuję nadrobić 60 stron od wczoraj [emoji2][emoji2] szalejecie dziewczyny [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
A tak w ogóle, to część dziewczyny :)
Jak zwykle wstałam o 5, ale musiałam męża do pracy wyprawić ;)
Do tego dobre zdrowe śniadanko ;)

A teraz się położyłam, i może jeszcze jakaś krótka drzemka ;) albo chociaż poleżę i poczytam ;)
755bace3041aaa12aa27f639447e8b59.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Z tego co mi wiadomo można dwie kobiety lub dwóch mężczyzn jeśli tak łatwiej wybrać :)

f2w39n7303c24ozn.png
Na ślubie tak. Nawet byłam na takim:-) Do chrztu na chrzestnych musi być kobieta i mężczyzna, są jeszcze świadkowie chrztu to wtedy tak ale w moich stronach tego się nie praktykuje i oni nie są wpisywani w te księgi parafialne. No i wtedy może być np jeden chrzestny. ;-) :-) ja znajdę chrzestnych tylko to jest czasem tak że nie utrzymuje się takich bliskich relacji z kuzynami czy kuzynkami a tu bach..prosi się o bycie chrzestnymi

Cześć dziewczyny.
Wczoraj zapomniałam się na zakupach. Mąż wcześniej wrócił z pracy i sobie sam robił obiad :-) to na jedno dobrze.
Co do rozmiarów buta i wzrostu u mnie 39/ 177cm i tak nieraz mam problem z butami czy ciuchami. A bo np rękawy za krótkie czy ogólnie na niższą osobę.
Kawę pije od czasu do czasu ale bardzo słabą i pół kubka max. Lepiej się czuje po niej. natomiast herbata mi nie podchodzi jak już to owocowa.
Wczoraj zauważyłam nad kolanem z tyłu jakieś żyłki no więc chyba żylak wyszedł. To jest moja zmora. Bo rozstępów nie obawiam się. W pierwszej ciąży też tam był dziad potem zniknął. Tyle że teraz wcześniej wyszedł. No i martwię się tym. :-(

reklama
Na ślubie tak. Nawet byłam na takim:-) Do chrztu na chrzestnych musi być kobieta i mężczyzna, są jeszcze świadkowie chrztu to wtedy tak ale w moich stronach tego się nie praktykuje i oni nie są wpisywani w te księgi parafialne. No i wtedy może być np jeden chrzestny. ;-) :-) ja znajdę chrzestnych tylko to jest czasem tak że nie utrzymuje się takich bliskich relacji z kuzynami czy kuzynkami a tu bach..prosi się o bycie chrzestnymi
A z tego co słyszałam u mnie w jednym kościele pozwalają ... No chyba, że ktoś mówiąc mi pomylił chrzestnych że świadkami

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry