reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@klaudiaa975 jak mój stary zobaczy rachunek to chyba padnie :D
Dlatego Staram się to dobrze rozegrać, ostatnio powiedziałam mu ze należy mi się prezent za to, ze tak dzielnie leżę 3 tygodnie. Wiec dostanę kanapę - w końcu od czegoś muszę zacząć :D

Dlatego ja swojemu oszczedze zawalu i staram sie isc po kosztach. Nie za miliony a w miare przecietnie i ladnie :D

reklama
@agnes_ @klaudiaa975 jak ja wam zazdroszczę tego urządzania. Ja też już w głowie planuje,.. a nie mam nawet murów :o:o:o:o:o:o

No ale jak nam się już znudzą nasze to wtedy Ty się będziesz cieszyć z urządzania :)
Ja powiedziałam szefowi, bo jednak to jest ważne robiąc długoterminowy plan projektu, a reszta miała się dowiedzieć później - wyszło inaczej, bo kumpel z pokoju przyniósł na śniadanie rybę, i przez pół godziny siedziałam blada przy oknie walcząc z odruchami wymiotnymi [emoji23]
Na szczęście w pracy mam fajną ekipę i szefa :)

A potem podobnie, krwawienie, szpital, łóżko... Na szczęście się uspokoiło, i teraz się zastanawiam, czy mam zacząć robić sweterek, czy jeszcze poczekać aż będę znała płeć [emoji23]
(sweterek będzie na szydełku, szary, z tej kupionej dzisiaj włóczki, a wykończenia różowe albo błękitne [emoji16])

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja zrobiłam to samo z moim szefem. Powiedziałam mu ze jak tylko usg w 11tyg będzie Ok to idę na L4. Wziął tylko kartkę i długopis i spytał co jest do zrobienia w 2018. Powiedział żebym się nawet chwili nie zastanawiała po ostatniej stracie. Równy chłop, każdemu życzę takiego wsparcia w szefie :)

Ja do maja zamierzam kupic prawie wszystko i w maju sie spakowac. Bo termin chyba mam najpozniej z Was :p wiec 2 miesiace wczesniej torba juz bedzie w szafie :)

No ja też termin na koniec miesiąca, więc pewnie będę czekać razem z Tobą :) Ale dla pocieszenia- to się jednak zmienia. Ktoś rodzi wcześniej, ktoś jest po terminie... a potem jak jakaś dziewczyna nie będzie się odzywać pół dnia będziemy pewne że jedyny powód to, że rodzi :D

Ja pojadlam parowek a teraz owoce z nutela bedzie rewolucja jak ten chlopczyk z obrazka mowil:D

O wow :D niezłe połączenie :o Ja miałam na kolację bruschette z pomidorkami i z mozarella i nachois :) Teraz mega chce mi się pić :D

Dokładnie... Kiedyś nikt by nie widział, że okres, który spóźnił się 2 tygodnie to stracona ciąża.. Jednak najwięcej ciąży traci się do 8tc, a to są się "przeoczyć", zwłaszcza kiedyś, jak nie było popularnych testów, a o becie nikt nie słyszał...
Ale też kiedyś nie było wszystko tak nafaszerowane hormonami, było mniej chemii wszędzie itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Też tak myślę, że żyjemy w mega słabym środowisku, jemy śmieciowe żarcie... Oglądałam szokujący film o tym jak ch****y skład mają tampony! są takie białe bo zawierają wybielacze, a my to wkładamy wiadomo gdzie.. zresztą z podpaskami też jest słabo. Na tamponach nie ma przecież podanego składu... Miałam przerzucić się na ekologiczne, ale zaszłam w ciążę :) Ale po- wywalam OB i resztę dziadostwa..

U nas leniwy dzień, spotkaliśmy się na lunch ze znajomymi, potem jakieś zakupy i teraz netflix :)

U mnie teściowa to jedyny normalny człowiek w rodzinie mojego męża, z nim włącznie :D
No to trzymam kciuki!
To mocno zazdroszczę. U mnie nawet mój mąż twierdzi że jest dziwna... Daje nam popalić w "wyrafinowany" sposób :D:D Dlatego chce się stąd ewakuować. Zwłaszcza jak siedzę w domu, to mam ją częściej sposobność spotkac i pogawędzić :-D:-D:-D:-D

No ja też termin na koniec miesiąca, więc pewnie będę czekać razem z Tobą :) Ale dla pocieszenia- to się jednak zmienia. Ktoś rodzi wcześniej, ktoś jest po terminie... a potem jak jakaś dziewczyna nie będzie się odzywać pół dnia będziemy pewne że jedyny powód to, że rodzi :D

O wow :D niezłe połączenie :o Ja miałam na kolację bruschette z pomidorkami i z mozarella i nachois :) Teraz mega chce mi się pić :D

Też tak myślę, że żyjemy w mega słabym środowisku, jemy śmieciowe żarcie... Oglądałam szokujący film o tym jak ch****y skład mają tampony! są takie białe bo zawierają wybielacze, a my to wkładamy wiadomo gdzie.. zresztą z podpaskami też jest słabo. Na tamponach nie ma przecież podanego składu... Miałam przerzucić się na ekologiczne, ale zaszłam w ciążę :) Ale po- wywalam OB i resztę dziadostwa..

U nas leniwy dzień, spotkaliśmy się na lunch ze znajomymi, potem jakieś zakupy i teraz netflix :)

Przypomne Ci te slowa :D w lipcu jak sie njr bedziemy mogly ruszyc i bedziemy zazdroscily dziewczynom, ze juz sa spowrotem w domu z maluszkami :p

reklama
Do góry