reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ech :( nie ma to jak życzliwe koleżanki....
Na sali ze mną leżała dziewczyna, która straciła ciążę w 7tc, i poza całą sytuacją była wkurzona na koleżankę, która miała nikomu nie mówić, a rozgadała całej szkole (dziewczyna w szkole pracowała)
Opowiadanie wszystkim, że jednak nie jest w ciąży....

0d1yrjjgtd95fou3.png
To musi byc straszne...

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
@agnes_ Nie próbowałam, ale jakbym opisała jej życzliwe akcje to mogłabym książkę napisać, i nie jedna dałaby mi alibi w razie gdyby jej się coś przydarzyło:D:D
No ale fakt faktem, to mama mojego męża, więc wiadomo,z szacunkiem i wpuszczam jednym uchem i wypuszczam. Będzie też babcią. Ale już mi zastrzegla, jak dziewczyna będzie to super a jak chłopak to bawić nie będzie bo ma ich dość (ma już dwóch wnuków, wychowała dwóch synów) Także tego... Jak wnuk to chyba będę musiała ze skarby rzucic:D

@agnes_ Nie próbowałam, ale jakbym opisała jej życzliwe akcje to mogłabym książkę napisać, i nie jedna dałaby mi alibi w razie gdyby jej się coś przydarzyło:D:D
No ale fakt faktem, to mama mojego męża, więc wiadomo,z szacunkiem i wpuszczam jednym uchem i wypuszczam. Będzie też babcią. Ale już mi zastrzegla, jak dziewczyna będzie to super a jak chłopak to bawić nie będzie bo ma ich dość (ma już dwóch wnuków, wychowała dwóch synów) Także tego... Jak wnuk to chyba będę musiała ze skarby rzucic:D

To bedziesz miala swiety spokoj. Mniej was bedzie odwiedzala mniej "rad" :) ale mimo, ze jest jaka jest moglaby sie w jezyk ugryzc.pomyslec ze ci bedzie przykro po takim zdaniu :/

@mallutka a woda święcona próbowałaś ? :D Moja teściowa to anioł. Jak się wprowadziliśmy do nich na miesiąc na czas remontu, to czułam się jak u zajebistego psychoterapeuty, który w dodatku codziennie robi Ci śniadanie :D

o rety, to jak 6 w totka..! :D

Przypomne Ci te slowa :D w lipcu jak sie njr bedziemy mogly ruszyc i bedziemy zazdroscily dziewczynom, ze juz sa spowrotem w domu z maluszkami :p

Hahhaha dobra :) będziemy się wspierać :D

@JustMe55 oooo ja tez się nakręciłam na te eko tampony! Są drogie, ale jak dobrze pojdzie, to jeszcze długo nie będą potrzebne ;)

No tak, póki co to odległa sprawa, ale ja też nie wracam już do tych popularnych. Tym bardziej ze te eko są dostępne w rossmanie, więc nawet nie trzeba kombinować. Tyle tylko, że trochę droższe.

Pfff... to ja już czuje co to za ziółko!

Nie chce się wtrącać, naruszać Twoją intymności czy olewa sprawę?
Nie bardzo kojarzę, długo jesteś ze swoim facetem? I w związku z tym jak długo szanowną teściową znasz?:D

4 lata bedzie 14 lutego. Z nia nigdy nie mialam zadnego kontaktu. Jest raczej zapatrzona w siebie, nawet synami sie nie interesuje. Znalazla sobie nowego faceta i siedzi z glowa w chmurach jak nastolatka. Nawet by mi to nie przeszkadzalo, ze sie z nia nie widuje o nic nie pyta gdyby w grudniu nie zaczela sie wtracac w nasz zwiazek i dziecko. Ze 500+ bedzie mi starczalo na miesiac na dziecko ze K nie bedzie musial mi nic zostawiac itp. Zaszla mi za skore i tylko czekam az pewnego pieknego dnia stane z nia twarza w twarz. Juz do K nie oszczedzam w slowach. Wie co mysle o jego mamusi. Ktora jego z reszta tez ma gdzies i dzwoni tylko jak czegos potrzebuje.

reklama
Klaudia ja mam to samo tylko, że mój stary jest strasznym sknera!! Dla niego kupienie zwykłej bzdety do domu to wydatek...:crazy:

A moj zalezy. Jak wydal 1000zl w ciagu dwoch tygodni na wyjscia to mu nie zal. Prawie 400zl na miesiac na papierosy tez nie szkoda. Ale dolozyc 200zl do naroznika to juz kreci nosem. Heh. Nie jest az taki zly, bo chce zebysmy mieli wszystko ale wiesz. Facet to jednak facet :D

Do góry