reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@klaudiaa975 jak mój stary zobaczy rachunek to chyba padnie :D
Dlatego Staram się to dobrze rozegrać, ostatnio powiedziałam mu ze należy mi się prezent za to, ze tak dzielnie leżę 3 tygodnie. Wiec dostanę kanapę - w końcu od czegoś muszę zacząć :D

Dlatego ja swojemu oszczedze zawalu i staram sie isc po kosztach. Nie za miliony a w miare przecietnie i ladnie :D

reklama
@agnes_ @klaudiaa975 jak ja wam zazdroszczę tego urządzania. Ja też już w głowie planuje,.. a nie mam nawet murów :o:o:o:o:o:o

No ale jak nam się już znudzą nasze to wtedy Ty się będziesz cieszyć z urządzania :)
Ja powiedziałam szefowi, bo jednak to jest ważne robiąc długoterminowy plan projektu, a reszta miała się dowiedzieć później - wyszło inaczej, bo kumpel z pokoju przyniósł na śniadanie rybę, i przez pół godziny siedziałam blada przy oknie walcząc z odruchami wymiotnymi [emoji23]
Na szczęście w pracy mam fajną ekipę i szefa :)

A potem podobnie, krwawienie, szpital, łóżko... Na szczęście się uspokoiło, i teraz się zastanawiam, czy mam zacząć robić sweterek, czy jeszcze poczekać aż będę znała płeć [emoji23]
(sweterek będzie na szydełku, szary, z tej kupionej dzisiaj włóczki, a wykończenia różowe albo błękitne [emoji16])

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja zrobiłam to samo z moim szefem. Powiedziałam mu ze jak tylko usg w 11tyg będzie Ok to idę na L4. Wziął tylko kartkę i długopis i spytał co jest do zrobienia w 2018. Powiedział żebym się nawet chwili nie zastanawiała po ostatniej stracie. Równy chłop, każdemu życzę takiego wsparcia w szefie :)

Ja do maja zamierzam kupic prawie wszystko i w maju sie spakowac. Bo termin chyba mam najpozniej z Was :p wiec 2 miesiace wczesniej torba juz bedzie w szafie :)

No ja też termin na koniec miesiąca, więc pewnie będę czekać razem z Tobą :) Ale dla pocieszenia- to się jednak zmienia. Ktoś rodzi wcześniej, ktoś jest po terminie... a potem jak jakaś dziewczyna nie będzie się odzywać pół dnia będziemy pewne że jedyny powód to, że rodzi :D

Ja pojadlam parowek a teraz owoce z nutela bedzie rewolucja jak ten chlopczyk z obrazka mowil:D

O wow :D niezłe połączenie :o Ja miałam na kolację bruschette z pomidorkami i z mozarella i nachois :) Teraz mega chce mi się pić :D

Dokładnie... Kiedyś nikt by nie widział, że okres, który spóźnił się 2 tygodnie to stracona ciąża.. Jednak najwięcej ciąży traci się do 8tc, a to są się "przeoczyć", zwłaszcza kiedyś, jak nie było popularnych testów, a o becie nikt nie słyszał...
Ale też kiedyś nie było wszystko tak nafaszerowane hormonami, było mniej chemii wszędzie itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Też tak myślę, że żyjemy w mega słabym środowisku, jemy śmieciowe żarcie... Oglądałam szokujący film o tym jak ch****y skład mają tampony! są takie białe bo zawierają wybielacze, a my to wkładamy wiadomo gdzie.. zresztą z podpaskami też jest słabo. Na tamponach nie ma przecież podanego składu... Miałam przerzucić się na ekologiczne, ale zaszłam w ciążę :) Ale po- wywalam OB i resztę dziadostwa..

U nas leniwy dzień, spotkaliśmy się na lunch ze znajomymi, potem jakieś zakupy i teraz netflix :)

U mnie teściowa to jedyny normalny człowiek w rodzinie mojego męża, z nim włącznie :D
No to trzymam kciuki!
To mocno zazdroszczę. U mnie nawet mój mąż twierdzi że jest dziwna... Daje nam popalić w "wyrafinowany" sposób :D:D Dlatego chce się stąd ewakuować. Zwłaszcza jak siedzę w domu, to mam ją częściej sposobność spotkac i pogawędzić :-D:-D:-D:-D

No ja też termin na koniec miesiąca, więc pewnie będę czekać razem z Tobą :) Ale dla pocieszenia- to się jednak zmienia. Ktoś rodzi wcześniej, ktoś jest po terminie... a potem jak jakaś dziewczyna nie będzie się odzywać pół dnia będziemy pewne że jedyny powód to, że rodzi :D

O wow :D niezłe połączenie :o Ja miałam na kolację bruschette z pomidorkami i z mozarella i nachois :) Teraz mega chce mi się pić :D

Też tak myślę, że żyjemy w mega słabym środowisku, jemy śmieciowe żarcie... Oglądałam szokujący film o tym jak ch****y skład mają tampony! są takie białe bo zawierają wybielacze, a my to wkładamy wiadomo gdzie.. zresztą z podpaskami też jest słabo. Na tamponach nie ma przecież podanego składu... Miałam przerzucić się na ekologiczne, ale zaszłam w ciążę :) Ale po- wywalam OB i resztę dziadostwa..

U nas leniwy dzień, spotkaliśmy się na lunch ze znajomymi, potem jakieś zakupy i teraz netflix :)

Przypomne Ci te slowa :D w lipcu jak sie njr bedziemy mogly ruszyc i bedziemy zazdroscily dziewczynom, ze juz sa spowrotem w domu z maluszkami :p

reklama
Do góry