reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale dzisiaj okropny dzien :(
Siąść i płakac. K ciagle pretensje, ze sie od niego odsuwam.. Bo w sumie taka prawda, zamknelam sie przed nim. Nie wirm czy to wina jego grudniowego zachowania czy tego ze juz go nie ma 3 tygodnie i nie bedsoe jeszcze 2. I po prostu juz sie odzwyczailam od niego, rozmawiamy wiecznie o tym samym, chociaz od grudnia to i tak prawie wogole, czuje do niego uraze a on wiecznie urazony ze go zaniedbuje. Ehh. Moze lepiej bylo by to zakonczyc, miec spokoj. Chociaz wiem ze on by tego nie przezyl. A ja juz mam dosc, czasami sie zastanawiam czy w ogole go jeszcze kocham. Co ta odleglosc robi z czlowiekiem, a mose hormony ..

reklama
Jeszcze parę pinterestowych znalezisk
cdea3836c62a4e3727d51ceee46ecada.jpg
846e2ddaa10152fbb1da4cc5a465c6e3.jpg
d3e9303abb3aba4cf107ada11830ac0a.jpg
326cd9bc53848e3a4246ec1c0e74e83d.jpg

Sliniaczki będę szyła na 100%, te "przewijaki turystyczne" też się wydają mega praktyczne, więc myślę, że też spróbuję ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
@_agnieszka_ czy to to wszystko masz zamiar szyć, ja dobrze zrozumiałam?
Jeśli tak To cię podziwiam...
Ja jedyną rzecz jaką planuję sama zrobić to kocyk do zdjęć, znalazłam na allegro kilka aplikacji do naprasowania, oprócz tego można kupić kartki aby na nich coś wydrukować i naprasować. Myślę, że mi się uda, choć ja manualna niestety nie jestem.

@_agnieszka_ czy to to wszystko masz zamiar szyć, ja dobrze zrozumiałam?
Jeśli tak To cię podziwiam...
Ja jedyną rzecz jaką planuję sama zrobić to kocyk do zdjęć, znalazłam na allegro kilka aplikacji do naprasowania, oprócz tego można kupić kartki aby na nich coś wydrukować i naprasować. Myślę, że mi się uda, choć ja manualna niestety nie jestem.
No tak, planuję generalnie uszyć większość wyprawki ;)
Plus poduszki, narzuty do domu, firany, zasłony, kilka ubrań w między czasie, a i jeszcze torebkę dla mamy, bo jej się zamek popsuł, torbę dla męża jak tylko tkaninę zamówię, bo miała być na święta ale nie mogłam usiąść do maszyny, i pewnie sporo drobiazgów po drodze [emoji23]
Ale wiesz, poza bieganiem (ale to raczej styl życia, bieganie, sport, eko i te klimaty), i kuchnią, to szycie jest moją pasją, sposobem na stres itd... ;)
Teraz szyję szalik z kapturkiem... Trafiłam kiedyś zdjęcie, zobaczymy, co wyjdzie (od razu 2, mama jak tylko usłyszała, to... ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ale dzisiaj okropny dzien :(
Siąść i płakac. K ciagle pretensje, ze sie od niego odsuwam.. Bo w sumie taka prawda, zamknelam sie przed nim. Nie wirm czy to wina jego grudniowego zachowania czy tego ze juz go nie ma 3 tygodnie i nie bedsoe jeszcze 2. I po prostu juz sie odzwyczailam od niego, rozmawiamy wiecznie o tym samym, chociaz od grudnia to i tak prawie wogole, czuje do niego uraze a on wiecznie urazony ze go zaniedbuje. Ehh. Moze lepiej bylo by to zakonczyc, miec spokoj. Chociaz wiem ze on by tego nie przezyl. A ja juz mam dosc, czasami sie zastanawiam czy w ogole go jeszcze kocham. Co ta odleglosc robi z czlowiekiem, a mose hormony ..
Masz dużo spraw do przemyślenia. Pamiętam jak zaczynalaś dopiero się tu udzielać i jak narzekałaś. Potem było ok,. teraz znowu zle. Wkraczasz w etap ciaży gdzie dziecko zaczyna czuć to co Ty...Pomyśl sobie jak wobrażasz sobie Waszą przyszłość? Jak wyobrażasz sobie dalszy etap ciaży a przede wszystkim macierzyństwo? Tylko Ty znasz tą sytuację wić nie Nam to oceniać. Tylko radzę żebyś to wszystko dokładnie przemyślala, szczególnie jeśli chodzi o przeszłość i czy masz pewnośc ze to się nie powtórzy po narodzinach? Nie chcę Ci radzić, ani w jedną ani w drugą stronę. Zadna z Nas w Twoją skórę nie wejdzie, sama musisz do tego dojść :) Ale gdybyś potrzebowała się poradzić to postaramy się pomóc

Do góry